Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer Fifa 14

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie wszystkie trainery ktore sa dzialajace to od pandazator

posiadam ruski traineruje duzo bardzo duzo i nie mam bana codziennie wyciagam okolo 500k i nie ma bana :3

Opublikowano

Pierdolisz głupoty sam go mialeś i pokazywałeś na skype. Nie słuchajcie go ten ruski działa tak samo jak jego. Tyle że jego ma zmieniony wygląd okna a skrypty są takie same jak w tamtym. Te skrypty są pisane w CheatEngine a Wygląd okna to i ja moge zmienić i sprzedawać jako "swój" POZDRO! NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!

Opublikowano

skills a gdzie masz swojego? ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

skills a gdzie masz swojego? ;d

U siebie :)

no to go daj skills na pw ze skanem :/

Nie udostępniam trainera za darmo, jak chcesz trainera to jak dobrze poszukasz to znajdziesz na ruskim forum trainera za free który działa, ale ma problem w postaci keyloggera, więc coinsy możesz natrzepać ale ktoś Ci je zwinie po czasie.

traineruje ostatnio troche i po pewnym czasie po wygranej lidze nie dostalem monet o co chodzi? i za mecz tez...

Limit dzienny wygranych.

Ile chcesz za tego trainera i czy bd tworzył autoclickera

Takie rzeczy na pw, albo znajdź moje gg lub skype (na screenie trainera masz mój skype), a co do autoclickera - to łatwo można samemu takie coś zrobić. Autobota nie sprzedaję dopóki coinsy są po 30zł/100k. Jestem w trakcie też robienia autobuyera i autobiddera.

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

Raczej kupiłem autobidera od fifamilionare coś tam . Wiem że działa mogę podesłać bo to w javie ten plik jest i można go przerobić jakoś

Opublikowano

Ty masz nawalone, za darmo moge dac, tylko trzeba sie zapytac, a jak peirwszy wyleciales ile za niego chce to ci napsialem ze mozesz wyslac sms.

Aktualizuje: Trainer+autoclicker za darmo, chcesz pisz gg:38796501.

Opublikowano

Nie bierzcie od nikogo żadnych trainerów, cheatów, hacków. Sam używałem jednego jak głupi do FUT'a i dostałem bana dzień po. Zdecydowanie odradzam!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...