Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zwiększenie ilości dropu yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak zrobić, aby yangi dropiły częściej, nie chodzi mi o ilość z navicat itp, tylko żeby ich więcej dopiło, a nie tak rzadko. To będzie chyba dif jakiś ale gdzieś coś trzeba w plikach przestawić dif it.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

Zmieniasz to w navicat w tabelkach w mob_proto - zmieniasz ilość yang wypadająca z potworów tu masz jak to zrobić ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/190448-tutjak-zmniejszyczwiekszyc-raty-serwera-100-dziala/

Jeszcze mozna ustawić raty taki jakby bonus np 50% zwiększona ilość yang ale to masz w spisie komend ;] Komendą się to odpala tak samo jak bonus dośw.

Inaczej raczej sie nie da ;p

Pozdrawiam

Zbieram +

Opublikowano

Nie nie o to chodzi. To ejst żeby wypadało od x do x yang, a mi chodzi na % szansy ze te yangi w ogóle wypadną, chodzi o to żeby częściej leciały z mobów.

/priv_empire 0 2:gold_drop <drop w %> <time> - Zwiększa drop Yang o dany procent na określony czas/// To chyba ta komenda, ale nie da się tego w serwerze zrobić?

Działa, ale nwm w jakim formacie w tej komendzie czas się podaje czy to w 1h czy w minutach, ktoś wie? Dałem 250% + dałem sobie bona na drop yang i gites jest :) Ale jestem pewien że gdzieś w serwerze chyba te raty też da się zmienić.

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

Wiem już o co chodzi ;p Ale nie wiem jak to zrobić :D No ale jeśli da się to zrobić komendą to i od strony serwera się da :D A co do czasu to chyba jest w minutach ;pPoszukam jeszcze jak to zrobic i napisze jak czegos sie dowiem :D

Zbieram +

Opublikowano

Ja też szukam, jakbym znalazł też tu dam odp, wiem że na hamaku na innych plikach też gdzieś musiałem coś zmienić. Jakby ktoś wiedział i ułatwił robotę to może pisać :P. Ale obstawiam że to dif chyba był.

6fc086389b796c47.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...