Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parkour..

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dacie mi link do TuTa jak dobrze parkourować? Ake on musi być słownie napisany a nie vTuT..

Daję like i naj!!

Down@

Dzieki za info, a powiesz jaka jest Twoja technika skakania??

I mam jeszcze 2 pytania: Jak skakać na parkourze na 3,4,5 kratek i jak przeskoczyć taki słup ? Niedługo dam screena z Tym słupem.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma takiego poradnika, gdyż nikt nie sądził, że ktoś będzie miał z tym problem, ale dam ci kilka rad. Aby dobrze parkourować, nie możesz mieć lagów. Musisz umieć korzystać dobrze z shifta, a reszty niestety trzeba się samemu nauczyć, by wyczuwać na jaki blok jak trzeba skoczyć.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano
Twoja technika skakania??

I mam jeszcze 2 pytania: Jak skakać na parkourze na 3,4,5 kratek i jak przeskoczyć taki słup ? Niedługo dam screena z Tym słupem.

Moja technika? Próbuję wyczuć odległość, a następnie koryguję skok podczas lotu WSAD ;p. Żeby skoczyć na 3, 4, 5 kratek musisz korygować lot w powietrzu.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

The Best wytłumaczysz bardziej mniej naukowo? xD i dostaniesz Like!!

Chodzi o to, by w powietrzu WASD nakierowywać postać na cel (tzn wybrany blok) :P

381911453317091771709.png
by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...