Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Droga do amerykańskich HT

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym pójść w amerykańskie HT (T29, T32, M103, T110E5), lecz nie wiem, którą linie wybrać.

Mam do wyboru:

1) M4 i M4A3E2

2) T1 Heavy i M6

Która droga będzie lepsza i dlaczego ?

Oraz jeszcze jedno, który jest lepszy i dlaczego :P :

1) M4 vs T1 Heavy

2) M4A3E2 vs M6

Opublikowano

Rob przez m4, bardzo fajnie się nimi gra i z zarobkami nie ma problemów. M4 i M4A3E2 byli moimi MoneyMakerami dopóki nie kupiłem T34. Inną zaletą jest to, że grając M4A3E2 możesz odblokować linie Amerykańskich czołgów średnich.

1) M4 vs T1 Heavy
M4 bardzo dobre działo, mobilność, ROF
2) M4A3E2 vs M6
M4A3E2 ma lepszy panczerz, działo dobre jeśli znasz słabe punkty czołgów, strzały co 3s po 120, średnia mobilność.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Jak widzę T1 na odległości 300m+ to mam problemy w z przebiciem, działka też mają nie najgorsze, mobilność ujdzie. Ja bym robił przez T1

Edit: Racja, można też robić kolejną linię MT i będziemy mieli 2x Xt, ale z 2 strony problemy z załogą.

Opublikowano

porownaj sobie w tank inspector T1 i m6 przewazaja hp dziala maja podobne ale te ht maja lepszy pancerz jesli chodzi o mobilnosc to shermany aha i zarobki wieksze ma T1 i m6 polecam program tank inspector tam dokladnie sobie bedziesz mogl te czolgi porownac

Opublikowano

M4>T1
M4 ma trolla, lepszą mobilność i camo
M4A3E2<M6
M6 ma lepszą mobilność, gorsze camo i pancerz, ale od razu sobie załogę podszkolisz i masz dobre działo na wejście w T29

Opublikowano

@Offtopic

Mam takie pytanie czy jadąc na Shermana Jumbo opłaca się iść jednoczesnie w T20(Medy) i T29(HT)??.

Gdzies czytałem że Pershing jest całkiem niezły , to prawda?? A jeśli nie to co bardziej byście polecali Medy czy HT?

Opublikowano

Radzę Ci iść drogą T1 Heavy i M6. Ja szedłem przez M4, ale M4 Jumbo to już męczarnia była. Przy okazji idąc M6 odblokujesz lepsze działo.
T1<M4, ale za to M6>M4 Jumbo

Chyba lepiej przejść z 5 na 6 tier pomęczyć, niż dłużej męczyć z 6 na 7 jeszcze na T29 ze stockowym działem.

graphic.png

Opublikowano

Chyba po to masz wolne doświadczenie żeby zbadać od razu lepsze działo?

Sam mam Pattona i powiem tyle T20 i Pershing według mnie najlepsze MT swoich poziomów. Miałem wiele zabawy grając nimi.

1365425281-U294119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...