Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Region rosja

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy w Rosji jest większy poziom niż na EUNE? I czy opłaca się tam przenosi i jak będzie sie sprawował tam ping jeżeli teraz na EUNE mam 30-40 pingu.

Opublikowano

Na Rosji większy poziom hehe na Oceani jest większy skill niż na Rosji tam większość to po prostu Brązy V/IV na EUNE/EUW challenger na Rosji zasługuje na GOLD/PLAT co najwyżej na innych serwerach

tam jest pełno patologii i dzieci które nie wiedzą o co chodzi w tej grze [ BEZ OBRAZY ]

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Na Rosji większy poziom hehe na Oceani jest większy skill niż na Rosji tam większość to po prostu Brązy V/IV na EUNE/EUW challenger na Rosji zasługuje na GOLD/PLAT co najwyżej na innych serwerach

tam jest pełno patologii i dzieci które nie wiedzą o co chodzi w tej grze [ BEZ OBRAZY ]

zgodze się

mam tam konto 18 lvl, match making nie istnieje, gram albo z 5 lvl albo z 30 goldami

taka prawda tam sa ludzie ktorzy nie wiedza o co w tej grze chodzi albo smurfy z eune

­

Opublikowano

Byłem w rosji przez tydzień w pierwszej grze napisałem że jeżeli będziemy używać angielskiego i ja się z nimi zrozumiem i oni ze mną w odpowiedzi otrzymałem tylko "THIS IS RUSSIA" a jak grasz z rosyjskim dubbingiem możesz się nauczyć prostych wyrażeń typu miniony byli pryzwali innych plusów nie znajde :P

I Like It.

Dicare_eune_1_4_text.png

Opublikowano

Pingi takie same jak na EUNE/EUW, poziom mniejszy, nie ma trolli, afkerów (chociaż z tym dobrze). No, ale spotkałem się z takimi sytuacjami (niejednokrotnie), że mój jungler na 4 poziomie zażyczył sobie "dejvowania" np. Renektona. Troszkę nie rozumieją tej gry, ale pograć można sobie fajnie. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ping taki jak na EUNE, rzadko trafia się troll/afker ogólnie fajnie można pograć, jedyny minus to taki, że rzadko jaki rusek pisze po angielsku.. więc lipa z dogadaniem się

Opublikowano

Ping taki jak na EUNE, rzadko trafia się troll/afker ogólnie fajnie można pograć, jedyny minus to taki, że rzadko jaki rusek pisze po angielsku.. więc lipa z dogadaniem się

co z tego że nie ma afkerów/trollów jak gra się z warzywami? poziom jest niski

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...