Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IS3

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie.

Na zwykłym IS'ie mam 11k doświadczenia z wolnego za golda będę miał kolejne 11k, czyli już 22. Ile zajmie mi wbicie reszty, czyli 50k expa?

Dam radę do Soboty?

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie. Na zwykłym IS'ie mam 11k doświadczenia z wolnego za golda będę miał kolejne 11k, czyli już 22. Ile zajmie mi wbicie reszty, czyli 50k expa? Dam radę do Soboty?

zależy ile będziesz grał i jak dobrze.

Opublikowano

Ludzie zadajecie dziwne pytania... skąd my to możemy wiedzieć? Wbijesz to sie sam przekonasz. Mam strzelać, że może grasz po 20h dziennie, a może wbijasz tylko zbić gwiazdkę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli masz premke i dobrze grasz to za bitwę zdobędziesz około 1k expa czyli musisz zagrać około 70-80 bitew, ponieważ każdej bitwy nie wygrasz. Według mnie powinieneś zdążyć. Graj w plutonie wtedy zdobędziesz więcej expa.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Jeśli masz premke i dobrze grasz to za bitwę zdobędziesz około 1k expa czyli musisz zagrać około 70-80 bitew, ponieważ każdej bitwy nie wygrasz. Według mnie powinieneś zdążyć. Graj w plutonie wtedy zdobędziesz więcej expa.

A co ma pluton do ilości expa? Jak będzie grał z fioletem, to będzie mniej, ponieważ będzie mu kradł fragi i dmg ;p

Opublikowano

Jeśli nie wiesz, jak grasz w plutonie możesz więcej zrobić bo grasz z kolegami, którzy ci pomogą. Ja grając w plutonie z moim klanem mam więcej winów niż grając sam i też więcej DMG a co za tym idzie dostaję więcej expa. Proste.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie. Na zwykłym IS'ie mam 11k doświadczenia z wolnego za golda będę miał kolejne 11k, czyli już 22. Ile zajmie mi wbicie reszty, czyli 50k expa? Dam radę do Soboty?

Z kontem premium liczmy, że będziesz zdobywał tysiąc doświadczenia czyli będziesz musiał rozegrać 50 bitew.

Najlepiej podaj swój Nick z wota, a dowiemy się jak grasz i ile Ci to zajmie. Nie napisałeś nawet ile grasz dziennie bitew, wiec trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie...

Opublikowano

Po co się pchasz na wyższy tier? Żeby szybciej na stocku oklep dostawać? Nawet pewnie czołgu nie ograłeś i się pchasz do następnego. Wolne doświadczenie sobie zostaw na BL-9. Przestrzegam, bo grind tego czołgu na "stocku" mozna jedynie porównać do wbijania gwoździa głową. Do betonowej ściany.

Opublikowano

@UP

Potrzebny mi IS3 do sparinguz innym klanem.

@2UP

Gram zazwyczaj 5h w różnych odstępach (taki mini noliff).

Jestem pomarańczowo-czerwony na XVM'ie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...