Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fly na Spawnie

p137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakaś komenda, która by automatycznie włączała fly graczowi na danym obszarze? A jak z niego wychodzi to wyłączała by fly a i nie chcę pomysłów z commandblockiem, może na to jest jakiś plugin, proszę o pomoc.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Wszyscy gracze, po prostu wbijają na region spawnu i ma włączone fly wychodzi i ma wyłączone fly.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Tak chciałem coś takiego, tylko że nie działa to na wersji 1.7, jakieś pomysły?

Opublikowano

Co ty mi tu mówisz ja chcę włączyć nie wyłączyć, czytaj uważnie...

Może znajdzie mi ktoś jakiś plugin na 1.7 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...