Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Duży ping

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam internet z neostrady 6 mb/s.

Od jakiegoś czasu mam skoki pingu w lolu.

W innych grach mam normalnie cały czas po 60 pingu.

A w lolu co jakąś minute skacze do 500...

Co zrobić?

Opublikowano

Odinstaluj program Pando Media Booster oraz zainstaluj cfosspeed.

A co to jest ten cfosspeed?

A pando media booster'a nie mam.

Opublikowano

Wróć z australii do Polski... a jak jesteś w Polsce to wyjeb neostrade i kup internet od innego dostawcy. SERDECZNIE NIE POLECAM NEOSTRADY.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Mam ten sam problem. Zawsze miałem ping w granicach 20-40 ms, a teraz 300-500 ms. Nie wciskajcie mi że PMB.exe, zapora itd, bo ciemny nie jestem i takie rzeczy mam zrobione. Jakieś sugestie?

8372383248.png
Opublikowano

Mam ten sam problem. Zawsze miałem ping w granicach 20-40 ms, a teraz 300-500 ms. Nie wciskajcie mi że PMB.exe, zapora itd, bo ciemny nie jestem i takie rzeczy mam zrobione. Jakieś sugestie?

Ja od końca snowdown, ZAWSZĘ na początku meczu miałem skoki (duże) i pomogło mi naprawienia clienta gry, może usunięcie rzeczy z lol'a (mały update) uszkodził jakiś pakiet/plik w zasobach gry ? Nie ważne jak naprawiłem przestało mnie to nękać, spróbuj tego samego ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ja od końca snowdown, ZAWSZĘ na początku meczu miałem skoki (duże) i pomogło mi naprawienia clienta gry, może usunięcie rzeczy z lol'a (mały update) uszkodził jakiś pakiet/plik w zasobach gry ? Nie ważne jak naprawiłem przestało mnie to nękać, spróbuj tego samego ^^

Spróbuje.

Wróć z australii do Polski... a jak jesteś w Polsce to wyjeb neostrade i kup internet od innego dostawcy. SERDECZNIE NIE POLECAM NEOSTRADY.

Nie wyjebie neostrady bo mieszkam w takim miejscu w mieście gdzie tylko neostrada mi pasuje.

I nie chodzi tu o to, że neostrada jest taka i taka bo tylko na lolu mam duży ping.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...