Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SU-122-44

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie czołgiści :)

Jak wiecie na Suczke jest jeszcze zniżka przez 2 dni i kosztuje ona 81zł. Czy szczerze moglibyście ją polecić? Jak camo, pancerz i działo sprawdza się w walce? Chciałbym dokładny opis, ponieważ nie chce wyrzucać prawie stówki w błoto z góry dziękuję.

Polecą lajki.

I jeszcze jedno pytanie. Jak jest z płatnościami paysafecard? Czy można kupić kartę o podanej kwocie 81zł? I w ile otrzymam czołg płacąc tą kartą? I czy będzie jakaś większa zniżka w najbliższym czasie bo kiedyś widziałem -30% nawet.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Pancerz jest bardzo dobry i jak wyrzuci Cię na VIIt. to mało kto przebija. Jest bardzo mobilna. Działo ma szybki reload i wali po ok.400 DMG z dość dużą penetrą, lec troszki słabszą celnością. Ogólnie Ci go polecam.

PSC nie wiem, bo ich nie używałem.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Szczerze ci ją polecam!

Działo ma dość dobrą penetracją i do niektórych 8 wystarcza, dmg jest duży (122mm 390dmg ;) ). Pancerz dobrze skątowany 6 i 7 odbija bez problemu.

Camo jak Camo, może być. Oczywiście do wyposażenia kupujesz Kamuflaż i jako 1perk dajesz też Camo.

Zależy jak nim grasz to tak działo się sprawdza, ale myślę, że na przód na przód z Tigerem I daje radę.

No to jest TD'k i ma tylko 840HP. Dość pochyły pancerz mu pomaga, więc to jest 120mm*2 jeśli się nie mylę.

Jak zrobisz żarówę i Camo to zaczyna się prawdziwa zabawa ;)

Co do Paysafecard nie wiem, ale musisz chyba kupić kartę o kwocie 100zł, bo za 90nie ma. Czołg otrzymasz max 5min po zakupie.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

@EDIT sorry to jednak 90mm*2 pod kątem 45stopni

Opublikowano

PSC nie kupisz za 81 u mnie w sklepie są tylko po 30 zl to trzeba kupić 3 i masz 90 ale nie wiem czy to tylko w tym sklepie czy tylko takie są.

Mi czołg przyszedł od razu po zaakceptowaniu.

Opublikowano

SU-122-44 - świetny czołg, szybki, zwrotny z dobrym pancerzem i działem. Obrażenia ~390 ( można walnąć więcej albo mniej zależy od losowania ) i reloadem 7sec. Za dobrą bitwę może zarobić nawet 70k na czysto. Nie gra się nim jak typowym TD'kiem, ma słabe wartości kamuflażu. Tym czołgiem gra się w 1-2 linii, agresywnie.

graphic.png

Opublikowano

Suczką jest mobilna, zwrotna, działo z przeładowaniem 6/7 sekund i obrażeniami 390, pancerz dużo rykoszetuje.

Sam kupuje PSC, ale u mnie różne są doładowania.

Musisz spytać sprzedawce jakie ma i potem ewentualnie wybierasz i kupujesz.

P.S kupuj złoto przez konto z PSC, a nie przez kod. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...