Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SROEU 110 Cap (Vsro Files) # V 1.188

Alger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
d1c4ab93cf05440f9f5e9c3d1b510ef7.jpg

SroEU

b16h.gif

110 Cap Server İnformation

No Item Sell..
Only F10 Default ; Avatar, Pet, etc..

Exp : 250X

SP : 180X

Drop : 45x

Gold Drop : 25x

Level : 110

Skill : 110

Armor & ITEM : 110 ~ 11DG

Weapon : 110 ~ 11DG

Race : Eu + Ch

b16h.gif

Unique Spawn Time :

00:14 01:14 02:14 04:14 06:14 08:14 10:14 11:14 12:14 13:14 14:14 15:14 16:14 17:17 18:14 19:14 20:14 21:14 22:14 23:14

Starter Items :

+2000 Silk GIFT

60 Exp Scroll

100 Exp Scroll

Return Scroll

7 Days Grap Pet (Non Trade)

Hp Potion X-Large 1000

MP Potion X-Large 1000

b16h.gif

Server Web Information

Web Page : :: EUGAME SERVER GROUP ::

Forum : http://www.sroeu.net/forum

FaceBook FAN Page: SroEU Facebook

Twitter FAN Page: Not Yet

Server Capaticy: 1000 +

Traffic Status : Medium

Server Status ; Online...

b16h.gif

110 CAP SroEU Client Download

DOWNLOAD : ftp://aioneu.net/SROEU110Cap.7z

110 CAP SroEU Media

DOWNLOAD : ftp://aioneu.net/SroEU-Media.7z

b16h.gif
Fortress War Time

Saturday : 19:00 GMT +2
b16h.gif
Opublikowano

Mi coś strona nie wczytuje hm.. laczenie.. i potem wyskakuje problem ze nie da sie polaczyc.. z webside

dziala dziala wszystko tak jak trzeba ;)

aktywacja natychmiast jest tylko ze najlepiej mieć e-mail z gmail.com czyli google jak by ktoś nie wiedział ;)

Opublikowano

zalozcie konto na gmail odrazu przychodzi .. ja tutaj dzis zaczalem i caly dzien gram z odstepem bo inspekcja byla :)

Opublikowano

Parę pytań - serwer cap 110, więc dg max 11. Skąd wziąć nova d11? Dropią z mobów? Dalej... Czy za silki, które otrzymujemy na początku da radę kupić wszystko, czy żeby np. kupić adv trzeba już donate puścić. Co z alchemią? Jaki jest maksymalny plus dla itemów?

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Tak sv 110 // bronie dropią z mobów normalnie :) 11 dg :) za silki kupujemy rzeczy al eniemozxemy ich spprzedac na stalu lub tradowac :)a alchemia taka sobie ja mam bron na 7 wiecej nie probowalem bo malo broni mam ;] wiec wydaje sie fajny tylko ludzi malo ;p

A co do plusa to neiwiem nawet :)

Opublikowano

Pobrałem wczoraj, pierwsze co zauważyłem, to że ciężko jest zmusić ten serwer do rozpakowania się. Ciągle wyrzucało błąd że za mało miejsca na dysku. Kiedy w końcu się z tym uporałem, to rozpakowywał się jeszcze 40minut. Po wejściu do gry wyglądało to nawet, nawet, ale jak zobaczyłem że serwer egipski to się przeżegnałem.

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...