Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talia inferno

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram od 2 dni. Kupiłem sobie pakiet za 25000 tys aby zyskac nowe karty. Zyskałem 1 dziką karte , 3 wyjątkowe.

Np. Karta Naga Yokuin i własnie nie moge jej włozyć do talii. Mam poziom 2 i nie wiem czy potrzebuje wyższego. Prosze o rady.

Jescze jedna prośba. Prosze o jakiś poradnik jak złożyć dobrą talie dla początkującego. Mam 64 na stronie pisało 59 ale podjałem taką decyzje. w FAQ jest za mało informacji. Prosze o pomoc jakiegoś ogranego gracza

Opublikowano

Ja nie jestem za bardzo ogarniętym graczem ale sprawdziłem i Naga Yakuin należy do kart z rodziny Sanktuarium więc nie możesz jej umieścić w decku Inferno.

Na YT znajdziesz masę filmików z różnymi "przykładowymi" buildami decków. Sam obejrzałem kilka i naprawdę na początku pomogło :)

Jeśli jeszcze miałbym coś doradzić to kupowanie tych pakietów za 12500 golda. To Ci da masę kart, na których oprzesz swoje talie. Przynajmniej ja tak robię na początku :P A później będę kupował inne by je ulepszyć xD

Opublikowano

1.Nie kupuje się pakietów premium.

2.64 karty to nie jest odpowiednia ilość żeby złożyć sobie z nich talie z poradnikiem.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...