Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock

Gość xGerdinus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry, wczoraj rozpocząłem wędrówkę w hordzie Warlockiem i mam pytanie odnośnie buildu jaki zastosować?

Gram pierwszy raz i nie wiem na czym się skupić?

Który z buildow najlepiej wybrać i jaki zastosować ?

Sunwell patch 3.3.5a .

Chciałbym się tego dowiedzieć i potem dążyć do osiągnięcia tego, jak dobrze zbudować warlocka? ;)

Opublikowano

Witaj.

Co powiesz na takie zastosowanie ?

Screen+shot+2011-12-15+at+11.12.22.png

Jestem kompletnie w pełni zielony dlatego byłbym wdzięczny jeżeli byś po krótce mi opisał lub przedstawił co może być dobre i pomocne w dalszej rozgrywce.

Opublikowano

Build możesz robić sobie sam - jeżeli znasz podstawowy angielski .

Co do drzewka talentu to zależy . Jeżeli robisz questy to polecam Affli - rzucasz doty i drainuesz hp / mane . Jeżeli jesteś często na dungeonach to chyba lepszym rozwiązaniem będzie destro .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Build możesz robić sobie sam - jeżeli znasz podstawowy angielski .

Co do drzewka talentu to zależy . Jeżeli robisz questy to polecam Affli - rzucasz doty i drainuesz hp / mane . Jeżeli jesteś często na dungeonach to chyba lepszym rozwiązaniem będzie destro .

Angielski to nie problem, problemem jest że akurat nie znam się na tej grze, nie wiem co jest dobrze rozwijać gdyż opis nie zawsze jest adekwatny do późniejszej gry.

Chodzi mi głównie o PvP - Dungeony raczej też będę robić ale z większym naciskiem na PvP, co polecić mi możesz od siebie ?

Opublikowano

PVP podczas levelowania nie istnieje . I tak na 80 będziesz zmieniał build , więc ja bym szedł w Destro

A możesz konkretnie podać co rozkładać w destro obecnie?

18lv chwilowo siedzi.

Opublikowano

Angielski to nie problem, problemem jest że akurat nie znam się na tej grze, nie wiem co jest dobrze rozwijać gdyż opis nie zawsze jest adekwatny do późniejszej gry.

Chodzi mi głównie o PvP - Dungeony raczej też będę robić ale z większym naciskiem na PvP, co polecić mi możesz od siebie ?

Jeśli nie masz heroimów ( nwm czy dobrze piszę ) to nawet nie wchodź na bg na niskich lvl'ach. Grałem trochę na tym serwie to wyglądało to tak: wchodzisz na bg, wylatuje na ciebie rogal z full setem i zdejmuje Cie na 2 hity.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Odświeżam.

Odświeżam.
Da mi ktoś znać jak rozkładać te talenty? :>

Opublikowano

xxxx

szukanie nie boli

wg mnie jest to jedyny szybki sposob na exp locka na q etc

jesli robisz ciagle rdf'a to polecam ci destro

http://2.bp.blogspot.com/-aFuhkcmYfHQ/Tzmry65v7pI/AAAAAAAAAhA/h3glpuKpwuw/s1600/Screen%2Bshot%2B2012-02-14%2Bat%2B2.32.47.png

najpierw wbijaj all talenty w destro zeby dobic ulti a potem w inne drzewka

// nie dajemy linków do innych for

Opublikowano
http://wow-space.info/menu/kalkulator#warlock|0|330|0350022030223510253500001151|2032003011300|

Mniej więcej coś takiego, ogólnie nie słuchaj jak ktoś Ci mówi, że affi ssa i destro jest lepsze. Affi expiąc masz nieskończoność życia i many praktycznie, a destro co chwile regasz mane.Exp na questach- najszybciej, i kup sobie exp boost, bo to tanie a zaoszczędza czas.Na 80 i tak zmienisz build, destro się gra łatwiej ale przez to czerpiesz mniej przyjemności niż w affi w pvp jak i pve. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...