Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rise Of Metin a Gameforge

OblukamSerwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta gra będzie normalnie funkcjonowała ? Przeczytałem artykuł o tym że Gameforge zabkolowało Rise Of Metin bo nazwa nawiązuje do Metin2

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Rise-of-Metin-zamkni%C4%99ty-przez-GameForge-i-deklaracja-%C5%BCe-gra-nie-ma-nic-wsp%C3%B3lnego-z-Metinem-2-chocia%C5%BC-wcze-niej-m%C3%B3wili-co-innego?page=4

Rise of Metin "zamknięty" przez GameForge i deklaracja, że... gra nie ma nic wspólnego z Metinem2, chociaż wcześniej mówili co innego...

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

Mi gra działa poprawnie. Serwer jest stabilny.

Nie wiem jak to wygląda pod względem prawnym, ale właścicielem tej gry nie jest Gameforge, a "Metin" to tylko słowo.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mozesz grac spokojnie, profil na facebooku zostal zablokowany poniewaz facebook w imie dobrych relacji z jednym z wiekszych reklamodawcow zrobil to co chcielo gameforge, to samo tyczy sie youtuba.

Metin jest to slowo nawiazujace do meteorytu, w grze spotkasz meteoryty wiec nie widze problwmu, w dodatku znak handlowy rise of metin zostal juz zarejestrowany dawno temu i jest wlasnoscia mega-cheer international.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...