Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Na 90Lvl

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram na csyt2 . Mam pytanie , posiadam magneta +9 .Chcem się dowiedzieć , czy można bez clienta/lunchera zrobić broń na 85/90lvl , również bez kidmoda.

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Prawdopodobnie zrobisz , ale nie wszystkie bronie sie tak da. Np. szpon ducha +9 nie dalo rady zrobic na spolszczeniu , jak zasałem chinola to poszło :D. Ale powtarzam bez chinola tracisz 80% GRY!!! Wszystkie branzy,helmy,tarcze,naszyjniki,buty,bronie zbroje powyzej 60/70 lvla beda pokazane jako zolc !! WIęc jak sie gra na spolszczeniu , to juz lepiej w ogole nie grac. TO samo dotyczy hwang , jak ja robil to ci zolc wyjdzie.

PS: TO nie kidmod :D tylko kamermod

Opublikowano

Prawdopodobnie zrobisz , ale nie wszystkie bronie sie tak da. Np. szpon ducha +9 nie dalo rady zrobic na spolszczeniu , jak zasałem chinola to poszło :D. Ale powtarzam bez chinola tracisz 80% GRY!!! Wszystkie branzy,helmy,tarcze,naszyjniki,buty,bronie zbroje powyzej 60/70 lvla beda pokazane jako zolc !! WIęc jak sie gra na spolszczeniu , to juz lepiej w ogole nie grac. TO samo dotyczy hwang , jak ja robil to ci zolc wyjdzie.

PS: TO nie kidmod :D tylko kamermod

wiem troche o ulepszaniu itemkow na 80-90 lvl i nie ma broni ktora mozna zrobic z magneta z partki owszem i popieram ze na spolszczeniu traci sie wiekszosc gry :):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...