Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] ludzi od reklamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nvo760.png

Witajcie !

Zespół RalioS.pl potrzebuję ludzi którzy są w stanie "rozkręcić" serwer. :P

Poszukujemy youtuberów i innych ludzi od reklamy którzy chcą promować nasz serwer.

33nw8pi.png

Przede wszystkim uczciwości. Jeżeli masz zamiar zrobić nam reklamę i powiadomiłeś nas o tym to bądź fair i dotrzymaj słowa.

Drugą rzeczą jest szacunek dla innych. Nie chodzi mi tutaj o samą administracje. Chodzi mi o to aby się nie "wywyższać" od innych reklamodawców. Przykład:

Przychodzi youtuber 2k widzów oraz youtuber który jest dopiero początkującym. Lepszy youtuber nabija się z słabszego - żenada. Dla nas wszyscy są równi (nie chodzi o wynagrodzenie ponieważ lepszy youtuber który jest bardziej znany dostanie lepsze wynagrodzenie).

Ogólnie to nie oczekujemy zbyt dużo, przede wszystkim tej "uczciwosci". Dla nas możesz mieć 3 widzów, 5, 10 a nawet i 1000 zawsze jakaś rekama jest. Oczywiscie to wszystko nie tyczy się samych youtuberów ale również innych klientów od reklamy.

dowcye.png

To zależy w jaki sposób chcesz nas promować i czy będą jakieś skutki. Głównie oferujemy smki, kostiumy youtubera i inne :)

Oprócz tego oferujemy stabilny serwer na którym dziennie gra +100 osób (wczoraj było 150) Oprócz tego serwer posiada jeszcze forum i ts gdzie przesiadują nasi gracze. Oczywiscie co nas bardzo zadowala licznik rośnie a nie maleje. :)

1zdr77k.png

mlefp.png

Jestem dostępny od godziny 14.00. Możesz wejść również na naszego ts! Tam zawsze ktoś z adminów ma dyżurkę . - 37.59.246.29

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...