Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki czołg Premium 7 tieru?

misiek2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Długo zastanawiałem się nad kupnem jakiegoś zarabiacza, i doszłem do wniosku że kupię jakiś 7 tieru. Problem w tym że nie wiem jaki. Co do stylu gry - mnie to obojętne, ponieważ wszystkim umiem grać po trochu. Bardzo interesującą propozycją jest TD E-25, aczkolwiek Su-122-44 też wydaję się być dobrym. Chciałbym abyście opisali wady, zalety, zarobki i SWOJE spostrzeżenia na temat czołgu o którym piszecie. Dziękuję za pomoc.

@EDIT: Pamiętajcie, że nie chodzi mi tylko o te 2 czołgi.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Mój kolega na Su zarabia na premce min. 50k na bitwę ale on ma ponad 1500wn7 :D

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Bierz suczkę, ponieważ:

- Wyrzuci Cię na VII T to większość czołgów będzie miała problem z przebiciem

- Bardzo szybko ładuje (ok 6 sec?) i biję średnio po 390

- Mobilna

- Zwrotna

- Potrafi zarobić.

E25 to bardziej zabawka niż czołg to zarobku. Często ten czołg widuje na IX tierach, wiec nie wiem czy go nie rzuca jak scouta.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu dołożył kasę z Bożego Narodzenia i kupił Jadzie 8.8 dopóki jest w promocji :)!

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja bym brał SU-122-44.

Bardzo dobry czołg,

1000 DMG - 35k hajsu na bitwę. Wystarczą 3strzały, więc zarobki są duże.

Jedynym chyba minusem jest to, że rzuca cię na IXt czasami i dość słaba celność.

Ps. Jeśli nie ten czołg to polecam Panther M10, ale tu trzeba umieć grać takim czołgiem ;)

Opublikowano

Bierz SU-122-44.

1. DMG bardzo dobre i nawet szybki reload.

2. Pancerz nieźle wykątowany i sporo odbija.

3. Jeśli pociągniesz jeszce premkę i wykręcisz jakieś 1k.-1,5k. i bierzesz 30/50k. hajsu.

4. Zwrotny.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

e-25 jest dla doswiadczonych graczy, ale nawet oni nie zarobia nim tyle co suczka. Zalety tego czolgu podane, kupuj suke.

Opublikowano

Bierz suczkę, ponieważ:

- Wyrzuci Cię na VII T to większość czołgów będzie miała problem z przebiciem

- Bardzo szybko ładuje (ok 6 sec?) i biję średnio po 390

- Mobilna

- Zwrotna

- Potrafi zarobić.

E25 to bardziej zabawka niż czołg to zarobku. Często ten czołg widuje na IX tierach, wiec nie wiem czy go nie rzuca jak scouta.

Z tego co mi wiadomo to E-25 bez plutonu rzuca na max. 8-emki, a SU na IX.

No to bierzemy te suke.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu dołożył kasę z Bożego Narodzenia i kupił Jadzie 8.8 dopóki jest w promocji :)!

Już się nie opłaca brać jagody, bo teraz każdy czołg premium 8T będzie zarabiał jak jagoda.

SU więcej zdziałasz i więcej zarobisz. ;)

Opublikowano

e-25 jest dla doswiadczonych graczy, ale nawet oni nie zarobia nim tyle co suczka. Zalety tego czolgu podane, kupuj suke.

E-25 nie zarobisz jak SU? XDXDXDXD

Wejdź sobie na kanał scoobanego. 17 odcinek - czołgista komentuje. 120k na E 25...

Już się nie opłaca brać jagody, bo teraz każdy czołg premium 8T będzie zarabiał jak jagoda.

SU więcej zdziałasz i więcej zarobisz. ;)

Jezu Chryste -,- Umiecie ludzie czytać. Każdy PT T8 dostanie buffa do zarobków. Nawet JgTiger 8.8... >.>

E 25 jest lepszy dla doświadczonych graczy (naprawdę doświadczonych)

SU-122-44 będzie dla ciebie lepsze.

Opublikowano

Ziomek, nie wypowiadaj się jak nie masz/nie grałeś tym czołgiem bo tylko wprowadzasz ludzi w błąd.

E-25 możesz normalnie zarabiać tak samo jak su, panterą i wszystkimi innymi czołgami premium 7t/8t jak potrafisz grać.

Jest zwinny, ma świetne camo i działko strzelające co 2sec.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ziomek, nie wypowiadaj się jak nie masz/nie grałeś tym czołgiem bo tylko wprowadzasz ludzi w błąd.

E-25 możesz normalnie zarabiać tak samo jak su, panterą i wszystkimi innymi czołgami premium 7t/8t jak potrafisz grać.

Jest zwinny, ma świetne camo i działko strzelające co 2sec.

Wiem co mówię. Suką zarobi dużo więcej niż E-25, który jest ze słabym pancerz, ale bardzo dobrym camo. Newbie tego nie wykorzysta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...