Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] na temat nexona

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

w tym temacie chciałbym urządzić dyskusję na temat nexona.

Czy jest możliwość, że EU nexon ogarnie się i będzie chociaż trochę podobny do NA ?

Może zmieni się support ?

Pozdr,

EdDog

Opublikowano

O co dokładnie chodzi? Jak dla mnie jest b. dobrze.

Powinni mniej rzucać eventami pod exp i gp zwiększone, po to, aby ludziom gp nie starczało. W ten sposób gra stanie się jeszcze prostsza dla tych ludzi, którzy myślą i lubią jak cwaniaki cierpią jak również dla tych co pozwalają sobie na zakup NX ^^

nigdy więcej ubranek na perma nawet za nx'y

i można sobie grać :)

Opublikowano

chodzi mi dokładnie o rzadkie eventy ale raz takie wykur**** dobre.

więcej dawać pierdół za nx na perma ;).

no generalnie, żeby było tak bardziej pod NA nie tak bardzo.

Opublikowano

Raczej nie, Europa ma dużo graczy, którzy dużo wydają na tą grę, i wszystko jest pod tym kątem.

Opublikowano

Mogli by dać mozliwosc grania 1o1 na trybie snd.Wiecie czymu zmienili na co najmiej 6 osob?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zapewne żeby nie plvlowali, eli pro też nie da się zagrać 1v1 :/

Opublikowano

chodzi mi dokładnie o rzadkie eventy ale raz takie wykur**** dobre.

więcej dawać pierdół za nx na perma ;).

no generalnie, żeby było tak bardziej pod NA nie tak bardzo.

mogą dawać za nx, ale jak już wspomniałem wycofać te permy za nx i nigdy ich nie dawać..=)

eventy to w sumie bez różnicy, mogą dawać nawet 1 w miesiącu byle jakiś ciekawszy, nagrody mam gdzieś :) lubie jak inni cierpią z niedostatku środków na koncie i zakładają nowe :D

NA jest zjechane

Opublikowano

Tak jak Omek napisał. W ca na mozna dostac duzo nxow za darmo. U nas to tylko sa te reklqmy na telefon co kase kradna. W opisie pisze ze eystarczy wlaczyc prenumerate a jak sie kliknie"nie dostałem nxow" to ci napisza ze musi ci pobrac oplate z konta. BEz sensu w na to wszystko jest uczciwe.

Opublikowano

To już wina Polski, a nie nexona. Czyli mówisz źle o Polsce, złóż skargę tuskowi. W każdej grze będąc polakiem masz tylko gówniane polskie reklamy bo masz takie ip, a np. do tych nexonowskich nie można zmienić na amerykańskie czy niemieckie..^^

Opublikowano

Jak dla mnie mógłby być lepszy support. Napisałem do nich w marcu w sprawie braku ablity, a odpowiedź dostałem jakoś pod koniec grudnia - oczywiście nie byli po mojej stronie i kazali mi sobie radzić na razie bez nich...

Co do eventów nie mam zastrzeżeń.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na NA questy są na dużo wyższym poziomie niż na EU, natomiast w nagrodę dostajesz np. Viewty's Case albo Myst-N, co już daje większą przewagę dla NA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...