Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wierzchowce

Zyzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam do was pare pytań które od jakiegoś czasu które nie dają mi spokoju.

1. Widziałem na YouTube takie fajne wierzchowce, już podaje linka

Bardzo mi się ten koń spodobał, jest podobny do Pegaza z filmu Gniew Tytanów. Moje pytanie jest następujące, gdzie moge zakupić takiego wierzchowca ? bardzo bym prosił o jakieś szczegółowe wyjaśnienie.

2. Ostatnio stworzyłem swój legion, ale nie wiem dokładnie jak mogę go rozwijać, chodzi mi dokładnie o wbijanie kolejnych poziomów Legionu.

Może mi ktoś wytłumaczyć jak mogę wbijać właśnie ten poziom Legionu?

I ostatnie już trzecie pytanie, gdzie najlepiej teraz dropić Kinach na serwerze Barus ? wiem że ładnie lecą pieniądze w podziemiach Katalam, ale nie dość że jak już tam wejdziesz to dużo osób już tam siedzi, lub też przyjdzie opca klasa np. Asmodianie i zabiją cię od razu.

Zastanawiałem się również gdzie można wydropić kamienie do broni, chodzi mi o Boskie Kamienie, może mi ktoś dobrze wyjaśnić gdzie moge taki kamień wydropić?

Opublikowano

1. Jest to legionowy mount, którego możesz kupić za 364 Legion Coiny (które dostajesz za wykonywanie zadań legionowych od 5lvl legionu):
    http://aiondatabase.net/pl/item/190100047/?sl=1
    Link do Elyosowej wersji, która jest taka sama jak Asmodiańska pod względem statystyk, które i tak są średnie. Bardziej służy jako ozdoba bo widać na nim logo legionu.

2. W rozwoju legionu podstawową są postacie. Solo nie możesz podbijać levelu bo potrzebujesz paru (nie pamiętam teraz ile konkretnie na level) postaci, które po prostu będą. Poza tym potrzebujesz coraz więcej golda, Punktów Otchłani, a od poziomu 5 również zadania legionowe pokroju "idź zabij Muadę 168 razy" co oznacza, że członkowie legionu biorą questy (powiedzmy cała 12 jeśli grupa idzie tylko w swoim gronie) i każdy oddaje dla siebie by dostać legion coiny, a ilość jeszcze potrzebnych killi maleje. Gdy już spełniasz wszystkie wymagane warunki by podbić poziom legionu to idziesz do NPC u którego zakładałeś legion, płacisz gold i Twój legion awansuje na kolejny poziom.

3. Sytuacji na Barusie nie znam ale obstawiam, że jest taka sama jak wszędzie - tam gdzie coś leci to są ludzie, którzy nawet w własnej frakcji nawyzywają byle by dalej farmić. Podziemia Katalamu są dobrze skonstruowaną lokacją gdzie może Ci spaść dużo fajnych itemków...ale nie ma nic za darmo: jak słusznie zauważyłeś w każdej chwili ktoś może przyjść i Ciebie zabić. Dlatego tak dobrze zrobili, że najlepszy drop spada w strefie PvP.

4. Godstone (Boskie kamienie?) są za questy PvP/możliwe do wycrafcenia/możliwe do uzyskania poprzez wymianę niektórych tokenów/mają bardzo małą szansę na drop z wszystkiego. Ponoć są jakieś spoty gdzie to lepiej dropi ale nigdy mi się nie chciało bić przez tydzień tych samych mobów. Prędzej mi by spadł kolejny silence w Admie z random mobka niż bym wydropił paraliża z paru konkretnych mobów w Beluslan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...