Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

"Syf" w Google Chrome

iTaTaRaK

Pytanie

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z jakimś badziewiem w przeglądarce Google Chrome. Dokładniej chodzi o rozszerzenie o nazwie "Happy2Save". Przez to podczas przeglądania różnych forum wyskakuje reklamy, a to bardzo przeszkadza w czytaniu.. Próbowałem usunąć z Chrome, ale po włączeniu na nowo przeglądarki to się znów uruchamia...

Używałem CCleaner, Malwarebytes Anti-Malware i dalej nic ;/

Jakie sugestie?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem oba programy, niestety nic to nie dało. Dzisiaj to już była totalna porażka. Prawdopodobnie ten śmieć narobił wielkiego zamieszania, bo nic nie potrafiłem włączyć. Przywróciłem system do dnia kiedy było wszystko w porządku i pomogło..

te dwa programy ci nie pomogły bo @up2 nie powiedział ci co masz z nimi zrobić. jeśli nadal będziesz miał problemy z takimi rzeczami pobierz Adwcleaner użyj opcji scan i clean/skanuj i usuń.

Opublikowano

Pobrałem oba programy, niestety nic to nie dało. Dzisiaj to już była totalna porażka. Prawdopodobnie ten śmieć narobił wielkiego zamieszania, bo nic nie potrafiłem włączyć. Przywróciłem system do dnia kiedy było wszystko w porządku i pomogło..

Opublikowano

I na przyszłość odznaczaj przy instalowaniu czegokolwiek instalacje wszelkich pasków, toolbarów, narzędzi i wszystkiego innego prócz tego co naprawdę chcesz zainstalować. Masa tego syfu jest dołączana do oprogramowania z sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...