Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon SGS2. Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chce kupić od ziomka z klasy SGS2 za 550 zł + dodatkowa bateria. On cały czas z niego korzysta z tego co widzę wszystko świetnie działa, ma takie drobne rysy na ekranie od wkładania do kieszeni i z dwie takie bardziej widoczne ale bez szału. Ogolnie do dyspozycji mam jakies 700 zl, oplaca sie kupic s2 czy moze cos lepszego?

Opublikowano

Jeżeli jesteś pewny tego "znajomego" - tego jak użytkował ten telefon i stan jest w miarę ogarnięty to wydaję mi się, że warto.

Opublikowano

2min na allegro

http://allegro.pl/super-samsung-galaxy-s3-i9300-siii-bez-simlocka-i3835342354.html

///

co do sgs 2 to jest to juz przestarzały smartfon (2 maj 2011, a mamy 2014)

Popacz jeszcze na np

Miałem w ręce i sprawiał wrażenie naprawde fajnego

http://allegro.pl/polski-htc-desire-x-gwar-24-czarny-sklep-krakow-i3831264509.html

Szczerze nie wiem skąd taka cena tego htc. Porównaj

http://versus.com/pl/samsung-galaxy-s2-i9100-vs-htc-desire-x
Opublikowano

Za 550 złotych, to jak za darmo. Telefon jest całkiem przyzwoity, tym bardziej w tej cenie. Są oczywiście lepsze propozycje, jak np. Moto G, ale dopłacać co najmniej 150 złotych po prostu nie warto.

Opublikowano

Hmm... SGS II to telefon który pomimo wieku, dalej jest dobrym telefonem, który spełnia zadanie jako przyzwoite urządzenie multimedialne.

Z najnowszymi grami to już na tym staruszku ciężej, ale 70% gier uciągnie bezproblemowo.

Jeśli nie potrzebujesz najnowszego jak najlepiej napakowanego telefonu, to SII Ci spokojnie wystarczy do codziennego użytku.

Cena faktycznie niska, więc jeśli jest w dobrym stanie to bierz ;)

Ta legenda nadal żyje! :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Po kupnie polecam ci wrócić do Ustawień Fabrycznych (wipe) i zakupienie folii na ekran, aby ukrywała rysy i chroniła ekran przed ich powstawaniem. Co do ceny... moim zdaniem warto. Jest to dobry telefon dla użytkowników które miały już styczność z Androidem. ;)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Warto się trochę po licytować z nim. Koniecznie sprawdź czy IMEI w telefonie zgadza się z tym na pudełku.

53a4498fed5cd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...