Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LP na -?

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dawna (3 miesiace) nie interesowalem sie wogole lolem, a tylko wchodzilem zeby nie spasc z dewizji. Majac malo pkt w platynie 5 dzisiaj chcialem sobie zagrac rankeda, niestety podczas wybierania wywalilo mi internet itp itd i stracilem resztki punktów. Ale nie mialem 0 pkt, tylko -3. O co z tym chodzi. Kiedys nie bylo pkt na -. Co one zmieniaja? Czy majac pkt na - spadne z dywizji? Moze mi ktos wyjasnic lub wyslac link do artykułu jak to działa?

Opublikowano

Jeżeli masz LP na minusie, oznacza to, że następny ranked wiąże się z tym, że spadniesz do niższej dywizji, jeżeli go wygrasz i dostaniesz np. + 16 lp, to będziesz miał 13 lp, a jak przegrasz to spadasz :(

Na tym to polega, w sumie to nie takie złe, ale rage quit na rankedzie w lobby to cos złego, zrobili to na wypadek gdyby coś Ci się stało z netem ;)

Opublikowano

Jeśli jesteś w plat 5 to nie możesz spać z ligi(będzie to możliwe w następnym sezonie).

Jeśli wychodzisz z gry mając 0 pkt dają Ci pkt. na minusie i nie oznacza to że od razu spadniesz .

Opublikowano

Jak na razie to nie spadniesz bo nie ma 4 sezonu. W 4 sezonie ma być zmiana i będzie dało się spać, ale na razie możesz przegrywać 1000 razy pod rząd a i tak będziesz plat V, tyle tylko że spada Ci MMR i w 4 sezonie może cie wywalić do golda.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...