Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam niemały problem ze skryptami typu SAC itp. ogólnie ze wszystkimi skryptami. Problem tkwi w tym, że jestem w Silverze III kilka godzin temu jeszcze Silver II i nie mogę grać na skryptach tak dobrze jakbym chciał i inni obiecywali np. że Plat V to teraz nie problem. Rzecz w tym, że czasami nawet gra mi się gorzej niż bez tych skryptów i poprostu lamię. Czy może są błędy których nie powinienem robić ? Z góry thx :)

+ Jak zrobić, żeby podczas rzucania katy ulta nie przerywać go poprzez ruch ? Dodam, że spację mam wciśniętą wtedy.

Przepraszam za niezbyt dużą estetykę, ale na forum jestem nowy i będę musiał się nauczyć jeszcze pisania postów :)

Opublikowano

Dzięki to pomogło ;) A co z tym moim pierwszym problemem ? Ten ult katy to jeszcze ew. mógłbym wyłączyć rzucanie ulta na combo. Bardziej mnie trapi ten pierwszy problem bo przez to już spadłem do Silvera II a bardzo długo tkwiłem w Silver II

Opublikowano

Jeśli chcesz grać atariną i mieć odpalony SAC masz tu skrypt dzięki któremu sac nie przerwie ulta

http://botoflegends.com/forum/topic/5176-antibreakultimates-revamped-v10/

Jeśli chodzi o to że spadłeś to albo używasz jakich słabych skryptów albo jesteś nie ogarnięty (niestety do używania BoL'a też trzeba mieć mózg :( )

Opublikowano

Heh powiem Ci, że jestem ogarnięty (zależy kiedy :D) bo sam doszedłem do Silvera I nawet, ale później spadłem. Może poprostu jeszcze mało gram bo zacząłem przedwczoraj więc troszkę nauki a później może wkleję ss'a z Platynki ;)

+ używam SAC i pluginów, FreakingGoodEvade, hidden Objects, Perfect Ward i na dżungle timera, predators vision oraz autosmite'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...