Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli mam taki komunikat to znaczy że moje MMR jest odpowiednie co do mojej ligi i mogę liczyć na wyższą?

Czy to znaczy że jestem na za wysokiej dywizji?

78209011043230316099.png

Opublikowano

Pisze, że zasługujesz na wyższą lige ale tak tylko mówię, ta stronka pokazuje tylko przybliżone mmr.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

NIE DA SIĘ OBLICZYĆ MMR.

Do tego ta strona jest do niczego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czy jeżeli mam taki komunikat to znaczy że moje MMR jest odpowiednie co do mojej ligi i mogę liczyć na wyższą?

Czy to znaczy że jestem na za wysokiej dywizji?

78209011043230316099.png

To znaczy że ,,posiadasz MMR'' ponad normę dla swojej ligi tzn Gold V, jeżeli MMR jest stanowczo wyższe niż MMR twojej obecnej ligi, możesz wtedy przeskoczyć z V-III dywizji od razu, lub jeżeli nie jest aż na tyle wystarczające, będziesz wygrywał po 20+, przegrywał po 15-, coś koło tego, czyli ogółem dobrze ^.^

No, i jak inni wspominali, nikt nie może sprawdzić swojego MMR, to które podaje ta strona jest przybliżone na podstawie graczy których nam dopiera.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...