Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crash gry po zrzucie gry na inny dysk

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj zainstalowałem VMWare i zainstalowałem WinXP Proffesional, zrobiłem "udostępnianie" i zrzuciłem cały folder z LoL'em na VM'a. Całkowity rozmiar zrzucony to 6,35gb, odpalany przez lol.lanucher.admin (przez zwykly lanucher tak samo). Odpalam normalnie lanucher, loguję się - odpalam Custom gre dla testów, wybieram chempiona itp. i przy pokazaniu się ikonki "League of Legends" crashuje się i dostaje exita, oczywiscie lanucher działa i pokazuje mi ze "The game has crashed please try to reconnect", nie wiem co robic, czy sciagac od nowa czy jaki grzyb. Dodam ze na kompie lol działa normalnie..

Opublikowano

Wroc na stary dysk, lub inny ...

Moze zmien Windows ? Sterowniki ? Reinstall ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Może spróbuj odpalić maszynę (lol'a) w innym programie(nie WMware),do tego zobacz czy jest wszystko dobrze przydzielone(pamięć itp.)

Opublikowano

Wroc na stary dysk, lub inny ...

Moze zmien Windows ? Sterowniki ? Reinstall ?

Czytać najwidoczniej nie umiesz i nie wiesz do czego słuzy program WMware...

Windows musi być XP, sterowniki są, reinstall czego?

Może spróbuj odpalić maszynę (lol'a) w innym programie(nie WMware),do tego zobacz czy jest wszystko dobrze przydzielone(pamięć itp.)

Nie chce kombinować z innymi maszynkami niż VMware, zrobiłem juz tego więc chciałbym zostać na nim, nie wiem jak mam sprawdzić czy wszystko jest dobrze przydzielone? To na 100% nie zalezy od pamięci itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...