Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Apollo Quicki 908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, a więc mam malutki problem. Siedzialem se na tablecie, bylo wszystko ok po czym pomyslalem ze zmienie cos w ustawieniach, Ktore nie chciala mi sie wlaczyc. Aplikacja niedostepna czy jakos tak. Pomyslalem wiec, że moze jak wacze i wlacze to cos pomoze a jednak pogorszylo sprawe. W ogole nie chce sie wlaczyc. Scina sie.. W momencie. Najpierw jak zawsze pojawia sie firma... Apollo a potem android lktory sie pojawia.. Nic dalej nie ma.. Ciagle android i nic wiecej nie idzie. Ja nie mam zbytnio gdzie zaniesc do naprawy a moze cos poradzicie. Czekam na pomoc :3

Opublikowano

Z tego co czytam to w tabletach Apollo nie można wejść w recovery kombinacją przycisków ale nie wiem czy tak jest też w twoim.

Opublikowano

U mnie jest tak, że ściągam "nowego" androida ze strony producenta, wrzucam na kartę (wcześniej sformatowaną), włączam urządzenie i mogę zainstalować nówkę.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

@up - Adapterem kart SD. :)

@topic - Ja bym wgrał poprostu inny rom, lub ten sam na nowo.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...