Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Yorick. Jak budować i wykorzystać go w pełni?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Długo zastanawiałem się nad kupnem Yoricka i czekałem na rotacje. Przyznam się, że czekałem na rotacje około pół roku i go nie dali -.-... W końcu przestałem czekać i go kupiłem, bo miałem i na Yoricka i na stronę na runy :) Pierwsza gra: Całkiem fajny champion. W sam raz dla mnie. Nie muszę się wbijać, żeby robić dmg i cały czas z daleka. Koniec gry z 7/3/7 :P Jednak wydaje mi się, że może dużo więcej. Zjechanie ADC na dwie serie to nie jest jakiś świetny wynik, przy czym adc był średniakiem. I tutaj prośba do was koledzy. Jak go budować, jakie runy (ad czy ap ? mam obydwa. :) ), jak wykonywać combo, dzięki któremu rozgromię przeciwnika i jakie masteriesy ? Wiem tylko tyle, że łezka musi być. Resztę kupowałem na oko bo po prostu nie wiem jak go robić. Czy pod Q, czyli ap które ma mega dmg w połączeniu z W, czy pod W E, czyli AP dzięki czemu dużo się leczę i całkiem ładny DMG W...

Tutaj moje runy:

http://scr.hu/1s68/08ztx AD

http://scr.hu/1s68/g27jy AP

Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc :)

Opublikowano

Runy:

Żółte m. regen

Czerw. flat ad

niebieskie m.res

duże na armor / m.speed lub hp

build:

Manuame, merce, słoneczna, plemienna i 2 sytuacyjne np. omen, kolczasta, oblicze ducha, banshee

max - r - e - w - q

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...