Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Preseason 4 , Czy można spaść z ligi ? ?

extara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie , czy mozna spasc z ligii teraz tutaj w preseason 4 ? nie chodzi mi w sesie np gold III to gold II tylko np gold V -> Silver I , czy jest to mozliwe w teraz , bo wiem że w s3 nie mozna bylo spadac z Ligi .
Czy nadal tak jest ? czy to sie zmieni po offical s4 ?

Nudy ;c

Opublikowano

ale w sesie gdy nie bd gral , czy jesli bd lamił ?

W pre sezonie możesz spaść, jeśli nie będziesz grał. Aczkolwiek w oficjalnym 4 sezonie będziesz mógł spaść, jak będziesz miał 0 pkt i przegrasz kilka meczy z rzędu :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

W pre sezonie możesz spaść, jeśli nie będziesz grał. Aczkolwiek w oficjalnym 4 sezonie będziesz mógł spaść, jak będziesz miał 0 pkt i przegrasz kilka meczy z rzędu :P

Sprawdziłem to dzięki trollom że teraz tak można spaść :)

Opublikowano

W s4 oczywiście jak jesteś noobem to spadasz.

Akurat tu sie mylisz bo jak grałem z kolegami z golda to grałem tak samo jak oni wiec blagam nie piszcie takich pierdol ze to tylko twoja wina... Ch*ja sie znacie i tyle

Opublikowano

Akurat tu sie mylisz bo jak grałem z kolegami z golda to grałem tak samo jak oni wiec blagam nie piszcie takich pierdol ze to tylko twoja wina... Ch*ja sie znacie i tyle

Zajebisty przykład generalizacji ludzi. :)

Opublikowano

dobra czyli mam sie czego obawiac i jak przegram np 3 gry z rzędu to spadam do silvera d_B ?

Na razie nie,lecz jak teraz zepsujesz MMR to w s4 i tak Cię wywali do brązu.

Opublikowano

hmm okay , to jak teraz z tym MMR , jestem silver i mam 1226 Mmr moge spasc do bronzu czy raczej awansuja do silver II , III ?

Nudy ;c

Opublikowano

Jest taka Opcja Szukaj na tym Forum. PELNO tematow o tym, co do twojego Mmr-NIKT GO NIE ZNA. op.gg Nie podaje prawdziwego tylko wyliczane jakies przez nich, blagam, kiedy sie tego nauczycie, nerdy !

Podaj Lolkinga moze sie uda stwierdzic czy spadniesz czy zostaniesz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nie grałem jakiś czas i moje konto na weście s5 > b1 więc owszem da się :)

Bo w preseasonie nie ma jeszcze nowości z S4. Możesz spaść po miesiącu niegrania jeśli miałeś 0 pkt.

W 4 sezonie będzie można spaść jeśli się przegra 10 meczy pod rząd mając 0 pkt.

hmm okay , to jak teraz z tym MMR , jestem silver i mam 1226 Mmr moge spasc do bronzu czy raczej awansuja do silver II , III ?

Nie możesz znać swojego MMR. Po raz kolejny trzeba pisać, że ta strona podaje zupełnie inne liczby, niż Twoje MMR. Riot nie udostępnił nikomu systemu obliczania elo. Dlatego też nie możemy Ci powiedzieć czy spadniesz do brązu*** czy awansujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...