Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Minecraft za darmo? Sprawdźmy to!

MalyGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przybliże , konkurs polega na tym , że rejestrujesz się na reflinkach które autor wstawia na strone , za każde zarejestrowane konto + jego potwierdzenie dostaje minimalnie 1 zł , gier zapewne nie kupuje a to tylko darmowe pieniądze , dziękuje dowidzenia.

Opublikowano

mi nie działają przyciski

Jaka przeglądarka?

Przybliże , konkurs polega na tym , że rejestrujesz się na reflinkach które autor wstawia na strone , za każde zarejestrowane konto + jego potwierdzenie dostaje minimalnie 1 zł , gier zapewne nie kupuje a to tylko darmowe pieniądze , dziękuje dowidzenia.

Mój kolega dostał w poprzedniej 'edycji' tej strony BF3, poważnie, sam widziałem ss'a.

sygnaa.png

Opublikowano

No nie wiem zobaczymy może wyślą keya do cs go do tygodnia za tydzień napisze albo jak dojdzie

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Jak widziałeś, że dzięki dokładnie tej stronie twój kolega dostał BF3, to po co się pytasz? :D Możesz spróbować, ale polecam zrobić nowy e-mail, bo potem możesz mieć spam reklamami na swoim.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Hehe czekajcie wkleje wam regulamin to są losowania czy coś

“1. Żeby otrzymać wybrany klucz do gry trzeba zarejestrować się na wszystkich podanych linkach.

2. Na jeden komputer można wybrać tylko jedną gre.

3. Co losowy czas jest losowanie spośród wpisanych emaili, wszystko jest sprawdzane. Biorą udział tylko te osoby ktore
POTWIERDZILY
wszystkie emaile z rejestracji!

4. W losowaniu rozdajemy wszystkie gry z dostępnych opcji

5. Ilość gier jest zależna od ilości zarejestrowanych osób

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...