Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Emblem Kreator

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest coś takiego jak emblem kreator? Bo chcę zobaczyc jakie są znaczki na emblem ;p Może ktoś też dać screena wszystkich znaczków.

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś. Jak kupisz logo clanu na CA to tam możesz sobie wybierać tła, przedmioty na nich umieszczone itd.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś. Jak kupisz logo clanu na CA to tam możesz sobie wybierać tła, przedmioty na nich umieszczone itd.

No własnie nie wiem czy kupywać ;p Na początku chciałbym sprawdzić jakie tam są a potem kupić ;p

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

No własnie nie wiem czy kupywać ;p Na początku chciałbym sprawdzić jakie tam są a potem kupić ;p

Powiem Ci, że nawet jakbyś kupił to dużego wyboru nie ma, ponieważ większość tych fajnych itd są zajęte. Dużo osób robi tak, aby jakieś było.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że jak są jakieś fajne to wszystkie tarcze są zajęte, a mniej ciekawsze znaczki mają najładniejsze tarcze poblokowane, tylko zostają brzydkie turkusowe.

Opublikowano

Jest taka strona.Można na niej układać emblematy,lecz nie mogę znaleść linku.Jest nawet temat w poradnikach,ale link nie działa.Jak znajdę dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...