Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z zalogowaniem się w LOL

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że zrobiłem konto i gdy loguje się to wszystko OK po czym kiedy poczekam wyskakuje mi informacja Aby ochronić swoje konto wprowadzam nowe wymagania w wprowadzaniu hasłem ITD. i daje OK po czym przekierowuje mnie na stronę i muszę się zalogować gdy to robię loguję mnie i dostaję informacje Przed zalogowaniem się na stronie League of Legends musisz stworzyć przywoływacza.

I tu nie wiem co zrobić kiedy zrobiłem 2 konto to wgl chyba mnie nie zarejestrowało itp. Co mam zrobić z tym problemem?

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Wpisuje dobrze i o to chodzi że gdy loguję się w grze to wyskakuje mi ten problem z tym hasłem a gdy wchodzę na stronę i loguję się to właśnie jest to że przed zalogowaniem się ITP

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Wpisuje dobrze i o to chodzi że gdy loguję się w grze to wyskakuje mi ten problem z tym hasłem a gdy wchodzę na stronę i loguję się to właśnie jest to że przed zalogowaniem się ITP

Napisz do supportu,problem jest nietypowy i support powinien Ci pomóc(a raczej naprawić abyś mógł wybrać nick).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...