Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ważność dowodów.

Tfardy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na CA jest jakaś ustalona ważność dowodów w postaci filmików i screenów?

Pytam, ponieważ grałem trochę na QR przy hot-time'ach w święta i mam 50 GB filmów do obrobienia, parę hackerów i masa mine-shoter'ów, ale nie chcę mi się ich obrabiać póki co. Nie wiem jak Was, ale mnie strasznie wku*wia jak ktoś napierdziela w miny, a jeszcze jak dednie to już w ogóle masakra, więc nagrywam takich typków, może czegoś się nauczą, :)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Na CA jest jakaś ustalona ważność dowodów w postaci filmików i screenów?

Pytam, ponieważ grałem trochę na QR przy hot-time'ach w święta i mam 50 GB filmów do obrobienia, parę hackerów i masa mine-shoter'ów, ale nie chcę mi się ich obrabiać póki co. Nie wiem jak Was, ale mnie strasznie wku*wia jak ktoś napierdziela w miny, a jeszcze jak dednie to już w ogóle masakra, więc nagrywam takich typków, może czegoś się nauczą, :)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Raczej tak, widziałem niektóre bany za raporty z 2012 więc nic w internecie nie ginie :P

Opublikowano

Bany roczne owszem, bo Nexonowi, którzy zajmują się banowaniem to na prawdę potrafią zaskakiwać, sam widziałem bany dawane po pół roku od reportu, albo i lepiej, ale mi chodzi o fakt, czy sobie nie narzucili jakieś ważności dowodów, żeby nie było, że obrobię za miesiąc, wrzucę na forum i będą nieważne. :P

Opublikowano

Dowody zawsze będą ważne, nie ma daty ważności :) Ale jeśli chodzi o hackerów to po miesiącu raczej nie zdążysz to już wszyscy będą mieli bany :)

Opublikowano

Dokładnie, nieważne czy grasz się zmienił po tych dwóch latach i już nawet tego nie pamięta, karma!

Dowód to dowód tak długo jak jest on wiarygodny i wszystko co potrzebne zawiera, nie jest jakimś produktem z biedronki żeby zaraz miał się przeterminować..;D

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź. :)

Korzystając z tego, że już mam temat to chciałbym zadać Wam pytanie w jeszcze jednej sprawie. Odkąd mam CZ Skorpion EVO 3 mam gry takie, że z 30-40% killi to heady, nie jest to stałe, po prostu w jednej na 3-4 gry heady wchodzą jak głupie, a w innych już normalnie. Często ludzie płaczą, że to hacki itd, np ktoś taki by mnie zgłosił to możliwy jest ban pomimo tego, że logi miałbym czyste? Teraz chyba te hackshieldy wyłapują wszystkie badziewia tak?

Edit. Dodam, że staty mam normalne, na 29k killi 16.5% to heady, a na ca-stats.eu jak nieraz wbije i odświeżę sobie staty to mam raz 8% HS, innym razem 15%, 20%. Min. 8% miałem, a max 22%- k/d 115/90 z czego 26 headów.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź. :)

Korzystając z tego, że już mam temat to chciałbym zadać Wam pytanie w jeszcze jednej sprawie. Odkąd mam CZ Skorpion EVO 3 mam gry takie, że z 30-40% killi to heady, nie jest to stałe, po prostu w jednej na 3-4 gry heady wchodzą jak głupie, a w innych już normalnie. Często ludzie płaczą, że to hacki itd, np ktoś taki by mnie zgłosił to możliwy jest ban pomimo tego, że logi miałbym czyste? Teraz chyba te hackshieldy wyłapują wszystkie badziewia tak?

Edit. Dodam, że staty mam normalne, na 29k killi 16.5% to heady, a na ca-stats.eu jak nieraz wbije i odświeżę sobie staty to mam raz 8% HS, innym razem 15%, 20%. Min. 8% miałem, a max 22%- k/d 115/90 z czego 26 headów.

Skoro grasz czysto to nie dostaniesz bana, czasem jak ktoś naprawdę przesadza to go samoistnie wyrzuca z mapki do lobby, ale to głównie dzieje się na hackach. Śpij spokojnie :P

Opublikowano

To czyli, że jak wyrzuci z gry tak po prostu bez powodu to oznacza to, że ktoś "za dobrze" gra? O kurde, dziwne to. Cofając się trochę do tyłu z czasem to mnie parę razy już tak wyrzuciło, ale było to dawno, jak jeszcze nie grałem tym skorpionem. :P Ja myślałem, że to po prostu błąd nexona, lub jakaś chwilowa utrata neta, a to takie jaja. :)

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...