Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Właczeniem Hacka

Danio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ...! Mam mały albo może i wielki problem !! gdy włączam hacka zgodnie z instrukcja on mi nie działa !!! podobno żeby działał potrzebny jest jakiś program !!! niby Net.framewoork 3.5 ale gdy go instaluje instaluje się do końca i nagle pisze błąd ! Nie wiem o co chodzi próbowałem wiele razy !!! Jest jakiś inny PROGRAM ?? dzięki któremu będą hacki działały ??? proszę o pomoc !!! PILNE z Góry Dziękuje !!! GG:12074857 -bardzo was prosze ! napiszcie!!!

Pasjonat
Opublikowano

Musisz mieć net framework 3.5 koniecznie, jeżeli z nim nie będziesz działać to jeszcze sp3, a jak masz viste, to jako administrator. Ale bez nf 3.5 nie dasz rady

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Boże on pisze że mu wyskakuje błąd przy instalacji Net.Framework3_5 czy wy nie potraficie pomóc ? Czytajcie ze zrozumieniem. Spróbuje ci pomuc !

1/

Menu Start => Uruchom => regedit

Przejdź do klucza

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Security

i z prawokliku na klucz Security wybierz Uprawnienia...

Zaznacz grupę Administratorzy, poniżej zaznacz pole na przecięciu wiersza Pełna kontrola i kolumny Zezwalaj

Na koniec zatwierdź zmiany klikając OK.

Po tym restart systemu i spróbuj zainstalować ponownie .NET Frameworka w wersji 3.0

2/

A ) Czy na komputerze pracuje usługa IIS (Start >>> Uruchom >>> services.msc)? Jeśli tak, zatrzymaj ją i próbuj ponowić instalację.

B ) Może powinieneś przesortować to raz jeszcze pożytkując NET FRAMEWORK CleanUp TOOL.

3/

Poszukaj poprzednich wersji usuń je i zainstaluj nową jeśli nie uda ci sie usunąć uzyj programu CleanUp TOOL.

Gdyby nie pomogło tutaj jest napisane dużo o tym

http://blogs.msdn.co...25/8895729.aspx sry że odsyłam do jakiegoś blogu ale nie chciałem kopiować.

76561198090890807.png

Opublikowano

up masz zlego injectora sciagnij sobie nowego

bo pisze ze nie znalazlo injectora do haka

tylko pamietaj ze jak zmieniasz nazwe hacka to nazwa injectora musi byc taka sama

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano