Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bot?

tracer12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano czy czy istnieje taki bot który pokazuje nieotwierane karty co sie pod nimi kryje np ukończyłem drag na 1miejscu i nwm jaka karte wybrac to bot mi w tym pomoże i wybierze najbardziej opłacalna sie karte z tych wszystkich 5 kart jeśli istneje taki bot dajcie linka niemusi byc z mpc. a i jak są jakies nowe kody piszcie moze sie przydadzą xD pozdro czekam na odpiwiedzi

Opublikowano

Pod każdą kartą jest ta sama nagroda.Skąd to wiem?Łatwo sprawdzić.

Jeździsz z kolegą wyścigi,i on wygrywa.Tobie pokazuje ci się okienko że znajowy wygrał wartościową nagrodę,zanim on jeszcze otworzył kartę.

Kody jak się pojawią,na pewno będą publikowane.

Opublikowano

A co do kodów, to jeden jest aktywny:

http://www.mpcforum.pl/topic/1040809-info-kod-na-audi-a1/

Jeśli jeszcze go nie aktywowałeś, to możesz to zrobić jeszcze teraz - formalnie kod miał stać się nieaktywny wraz z końcem 2013 roku, a o dziwo nadal działa.

Poza nim nie ma innych, a jeśli takie będą, to zobaczysz temat informacyjny ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

A co do kodów, to jeden jest aktywny:

http://www.mpcforum.pl/topic/1040809-info-kod-na-audi-a1/

Jeśli jeszcze go nie aktywowałeś, to możesz to zrobić jeszcze teraz - formalnie kod miał stać się nieaktywny wraz z końcem 2013 roku, a o dziwo nadal działa.

Poza nim nie ma innych, a jeśli takie będą, to zobaczysz temat informacyjny ;)

Jedna mała poprawka-było info że kod jest bodajże do końca lutego(chyba) tego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...