Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co sądzicie o takich stronkach?

rojdzonson1

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ta stronka dzia?a?

• wydaj mi si? ?e tak
      1
    • wydaje mi si? ?e nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiś użytkownik tam przed chwilą założył temat czy ta stronka działa

http://www.darmoweriotpoints.y0.pl/

ale link był z reflinkiem i mod szymcio zamknął temat zanim ktoś napisał więc wypowiadajcie się przy okazji daję ten link (bez reflinka) jak ktoś by chciał się pobawić z tym a nie może znaleźć tej stronki ;D i dodaję ankiete

Opublikowano

wchodze na strone i anywirus juz cos wykryl

fake

a co wykrył? mam nadzieję że nie keylogger bo nie mam żadnego antywira zainstalowanego ;0 btw ja osobiscie nie bede sie w to bawil bo mysle ze to nie dziala ale chce zobaczyc co Wy napiszecie na ten temat i czy mieliscie stycznosc z takimi stronkami i co z tego wyszlo :P

Opublikowano

Ja nie MYSLE ZE TO NIE DZIALA. Ja to Kurwa Wiem. To jest 100% Fake, jedynie co nie jest Fakiem to KUPIENIE RIot Points oraz czekanie na GiveAwaye od popularnych Stron/Streamerow/Youtuberow.

Tyle w Temacie. ( Znowu )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Fake jak dla mnie. Wiem że dogry.pl działa, ale to co podałeś to czysty Fake.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Trzeba sobie uświadomić raz na zawsze, że takie strony to fake. Nie ma darmowych RP, oprócz reflinków, konkursów, etc.

Smutne, ale prawdziwe ;/

279981407253602336505.png
Opublikowano

Takie strony nigdy nie działały naprawdę i nigdy działać nie będą bo twórcy tych stron powinni mieć dostęp do algorytmu generującego kody do RP co jest niemożliwe. Podobnie jest z referallami na niby gift cody do minecrafta.

Opublikowano

Trzeba sobie uświadomić raz na zawsze, że takie strony to fake. Nie ma darmowych RP, oprócz reflinków, konkursów, etc.

Smutne, ale prawdziwe ;/

Kłamiesz. Mi to zawsze działa, już dawno mam wszystkie skiny i champy, tylko trzeba być cierpliwym

Opublikowano

Jak dla mnie takie strony to jest fake. Nie ma za darmo czegoś za co trzeba zapłacić... No chyba, że te darmowe rp sponsoruje Riot np za jakieś konkursy ( Jeżeli takie organizuje) Lub inni youtuberzy sławni youtuberzy, jak i jakieś reflinki ;]

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Ale z was idioci

http://www.mpcforum.pl/topic/1055432-tut-dogrypl-darmowa-waluta-do-gier/page-9?hl=%2Bdogry#entry9643636
najpierw to przeczytajcie bo nie moge z was gimby, na strona działa i zarabia za rejestracje przez port mmo i dlatego oni zarabiają i my troche tylko my zarabiamy punkty w ich serwisie za ktore można wymienić, ja już wymieniłem pare razy za 840RP do lola i do S&F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...