Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]: Serwer w Deutschland...

Gość Risen. :#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pracujemy aktualnie nad serwerem w Niemczech, ponieważ panuje tam wyższy poziom jeśli chodzi o dojrzałość graczy, mamy świetny pomysł na typ, którego tam jeszcze nie ma i wiele innych czynników.

Z samym tłumaczeniem komunikatów, czy czymkolwiek innym nie ma problemu, ale chodzi o kwestię sprzedaży usług na serwerze.

Czy w DE <Niemcy> jest jakiś usługodawca Premium SMS, który oferuje przelewy na zagraniczne konto bankowe, oraz możliwość w ogóle założenia tam konta na jakimś Niemieckim DotPay z odprowadzeniem podatków w Polsce?
Jeśli niema tam czegoś takiego, to jest może jakiś Polski usługodawca PremiumSMS, który oferuje wysyłanie SMS-ów zza granicy?
Stronę pod serwer mamy już praktycznie napisaną i pojawia się tylko kwestia tego, pod API jakiego usługodawcy napisać sklep sms.

BTW: Każdy hejt mojej osoby z powodu poprzednich serwerów będzie raportowany i nagradzany warnami. Nie życzę sobie czegoś takiego. Serwer nie będzie Was nawet dotyczył, ponieważ będzie on całkowicie "Niemiecki", rozreklamowany z pomocą Niemieckich YouTuberów, dlatego nie czepiajcie się...

Pozdrawiam,

Michał.

Opublikowano

Wydaje mi się że z tym może być problem, jeśli znasz jakikolwiek hosting tego typu, który wypłaca na paypal, to go bierz, z paypala mozesz wysylać na swoje konto, Co do serwera typu HOSTING > KONTO może być problem.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Beka z wieprza.
A tak poważnie zgaduje że ty to Avaterys - Kolejny serwer? Który to już 20 czy 30? Naciągasz ludzi na pieniądze a później usuwasz serwery.
Masz niezłą kartę... Dużo o tobie słyszałem.

Pozdrowienia. Nieprzyjaciel.

Opublikowano

Mruczek: Ty też Michał? :D

@TOPIC: Jeśli chodzi o hosting będziemy korzystali rzecz jasna z Niemieckiego hostingu, konkretnie z tego:

http://host-unlimited.de/rootserver

Na początek pakiet AMD SIXCORE I. Hosting ten nie oferuje chyba żadnego sklepu SMS, tak czy inaczej chcielibyśmy mieć normalnego usługodawcę, aby mieć pełen dostęp do zarobionych pieniędzy, oraz możliwość napisania strony pod takowe Premium SMS. ;-)

@RafaelPL: W dupie byłeś gówno widziałeś, tyle w tym temacie. Temat nie dotyczy moich serwerów, tylko Premium SMS, dlatego skończ pieprzyć nie na temat. Post zgłoszony. /Jeśli chcesz ze mną podyskutować na temat mojej osoby, to zapraszam na SKYPE, a jeśli chcesz mnie oceniać podaj miejsce spotkanie, spotkamy się w świecie realnym i dopiero oceniaj moją osobę, bo gówno o mnie wiesz, nie znasz nawet sytuacji z moimi serwerami, tylko pierniczysz, że celowo zamykam serwery, jakby to miało jakiś sens.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie złamałem żadnego punktu regulaminu za to ty właśnie to zrobiłeś.

P.S
Nie chce być nie miły ale wiesz... To że zmieniasz nicki jak skarpetki to nie oznacza że ludzie się nie skumają.
No i co spotkamy się proszę to mój adres:
Gdańsk, Przymorze kołobrzeska 5/9 A

I co przyjedzie do mnie koleś z rocznika 98? Stary zapytaj rodziców o zgodę później pisz.

Opublikowano

Nie złamałem żadnego punktu regulaminu za to ty właśnie to zrobiłeś.

P.S

Nie chce być nie miły ale wiesz... To że zmieniasz nicki jak skarpetki to nie oznacza że ludzie się nie skumają.

No i co spotkamy się proszę to mój adres:

Gdańsk, Przymorze kołobrzeska 5/9 A

I co przyjedzie do mnie koleś z rocznika 98? Stary zapytaj rodziców o zgodę później pisz.

Zbastuj, wypowiadasz się kompletnie nie na temat.

Swoją drogą, rodzice Ci nie mówili żeby adresu obcym nie podawać ?

Mruczek: Ty też Michał? :D

@TOPIC: Jeśli chodzi o hosting będziemy korzystali rzecz jasna z Niemieckiego hostingu, konkretnie z tego:

http://host-unlimited.de/rootserver

Na początek pakiet AMD SIXCORE I. Hosting ten nie oferuje chyba żadnego sklepu SMS, tak czy inaczej chcielibyśmy mieć normalnego usługodawcę, aby mieć pełen dostęp do zarobionych pieniędzy, oraz możliwość napisania strony pod takowe Premium SMS. ;-)

@RafaelPL: W dupie byłeś gówno widziałeś, tyle w tym temacie. Temat nie dotyczy moich serwerów, tylko Premium SMS, dlatego skończ pieprzyć nie na temat. Post zgłoszony. /Jeśli chcesz ze mną podyskutować na temat mojej osoby, to zapraszam na SKYPE, a jeśli chcesz mnie oceniać podaj miejsce spotkanie, spotkamy się w świecie realnym i dopiero oceniaj moją osobę, bo gówno o mnie wiesz, nie znasz nawet sytuacji z moimi serwerami, tylko pierniczysz, że celowo zamykam serwery, jakby to miało jakiś sens.

Pozdrawiam.

Znajdz jakiego kolwiek usługodawce sms z paypal.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Chciałbym się wypowiedzieć i to zrobię.

To że to twój "kolega" i prosi Cię o pisanie tych postów, nie oznacza że musisz go też bronić.

Aha i pozwoliłbyś że to ja zadecyduje czy podam swój adres, dobrze?

To nie mój kolega zacznijmy od tego.

I pozwól ze zgłaszam twoje posty.

Co do premium sms, wydaje mi się ze dotpay obejmuje niemcy.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Ostatni post z mojej strony:
Zanim się wkopiesz sprawdź swój profil :) Wszystko widać jak na palcu odnośnie Avaterysa czy jak mu tam.

Opublikowano

Ostatni post z mojej strony:

Zanim się wkopiesz sprawdź swój profil :) Wszystko widać jak na palcu odnośnie Avaterysa czy jak mu tam.

Nie ukrywam tego, ze się znamy, Ale to nie znaczy że od razu kolegujemy :)

Swoją drogą serwer zagranicą fajny plan, wyczuwam Hardcora :)

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...