Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) , mam pytanko dotyczoce broni widzialem kilka ludzi z bronmi swiecocymi sie na pomaranczowo fioletowo itp... moglby mi ktos dokladnie opisac co musze zrobic ?? bo wzucilem raz na bron + 2 pyramid i takie tam dmg/ ale bron sie nieswiecila wiec prosilbym o malom pomoc :), z gory dzieki ...

Opublikowano

Jak widze glupie pytania, ktore mozna wyczaic na pierwszej stronie w Googlach, to mnie skreca z bolu. Lolku moj drogi, bronie 'swiecom' dlatego, bo ktos powpierdzielal do nich kamyczki. Kamyczki dropi sie najczesciej z Akrisow. Jak juz je zdobedziesz, to lecisz do alchemika w miescie, ktory za oplata zrobi w broni/zbroi/chelmie takie dziurki. W nie wlasnie wciskasz kamory. Jak juz zapchasz full (bez skojarzen...), to zaleznie od rodzajow wlozonych gemow bron zaczyna swiecic. Wtedy stajesz sie 'fajny'. ;) Sorki za brak polskich znakow, ale korzystam z 'foniastego' neta w komie. MPC- zawsze i wszedzie. ;D

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Jak widze glupie pytania, ktore mozna wyczaic na pierwszej stronie w Googlach, to mnie skreca z bolu. Lolku moj drogi, bronie 'swiecom' dlatego, bo ktos powpierdzielal do nich kamyczki. Kamyczki dropi sie najczesciej z Akrisow. Jak juz je zdobedziesz, to lecisz do alchemika w miescie, ktory za oplata zrobi w broni/zbroi/chelmie takie dziurki. W nie wlasnie wciskasz kamory. Jak juz zapchasz full (bez skojarzen...), to zaleznie od rodzajow wlozonych gemow bron zaczyna swiecic. Wtedy stajesz sie 'fajny'. ;) Sorki za brak polskich znakow, ale korzystam z 'foniastego' neta w komie. MPC- zawsze i wszedzie. ;D

nie no zajebiscie tylko myslisz ze jak w google wyszukam to zrz mi wszystko wyskoczy ... ?? wlasnie ze nie ,szukalem no ale nic dzieki za pomoc :P