Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] MyJoin - Koniec z spamem o wejściu/wyjściu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

| REKLAMA

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

43bl.png

Nie chcesz by powiadomienia na twoim serwerze wyglądały tak?

cl3q.png

Chcesz by wszystko było czytelne oraz nie zaśmiecało nie potrzebnie chatu?

Nic prostszego!

Wystarczy ,że wgrasz plugin MyJoin ;D !

wbiz.png

Plusy :

Łatwa konfiguracja!

Własne ustalanie przedrostka wejścia i wyjścia !

Ustawianie czasu po jakim ma się pokazywać informacja o wejściu i wyjściu.

Nie posiada błędów typu klonowanie się nicków graczy !

Download:

http://speedy.sh/Th95R/MyJoin.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2a8bc9fb3bbfb411b5bb7fbbc67647fa9a20c6fb793b6d38fb5cfb5c098c3877/analysis/1389125015/

Ps. Nie pisać komentarzy typu, "To samo jest w Skript", "Nic trudnego" <---- Ludzie ja o tym wiem, to że to daje to tylko dobra wola, jak Mi coś jest nie potrzebne to będę to wrzucać.

W wolnej chwili wrzuce MyDrop, prosty plugin na drop z kamienia. (Zaśmieca mi eclipse)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Nie oszałamia, kilka linijek ;/ ech co Ci ludzie teraz wrzucają ;/

chociaż coś wrzucam ;* A takiego pluginu na mpcforum jeszcze nie ma :)

Druga sprawa, jesteś jedną z osób, która myśli że za darmo ktoś wrzuci jakieś gildie :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

PanRyba wrzucił już taką wtyczkę, ale nie działała ona poprawnie na najnowszej wersji, sypała błędami, dodatkowo miała masę bezsensownych linii kodu, a tutaj wszystko jest spójne i krótkie. :-)
Leci Lubię to! ;-)

Co do wypowiedzi PE50: na gównie się zna, nie napisałby pewnie pluginu na info o VIPie, narzeka, a za darmo ktoś coś wrzuca. Co za hipokryzja.

Pozdrawiam. ;-)

Opublikowano

PanRyba wrzucił już taką wtyczkę, ale nie działała ona poprawnie na najnowszej wersji, sypała błędami, dodatkowo miała masę bezsensownych linii kodu, a tutaj wszystko jest spójne i krótkie. :-)

Leci Lubię to! ;-)

Co do wypowiedzi PE50: na gównie się zna, nie napisałby pewnie pluginu na info o VIPie, narzeka, a za darmo ktoś coś wrzuca. Co za hipokryzja.

Pozdrawiam. ;-)

Dzięki za pozytywność ;)

A swoją drogą nie wiedziałem że ktoś to wrzucił.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Bardzo ładnie napisany plugin, do prezentacji pluginu też nie ma się co przyczepić, lajk ;)

Do prezentacji nie mam smykałki xD

Chciałem żeby tylko było czytelne :)

Dzięki za pozytyw :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Mam rozumieć że ten plugin zmienia Join i Quit message i wyświetla je po określonym czasie tak?

@EDIT znalazłem błąd podczas stopowania serwera wyświetla zwykłe wiadomości wyjścia

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Mam rozumieć że ten plugin zmienia Join i Quit message i wyświetla je po określonym czasie tak?

Spójrz w kod. Tak ale dzialanie jest dojść obszerne i nie jest to tylko arraylist i jakiś duperel.

@up Bo stopujesz serwer, jak stopujesz serwer , to stopujesz wtyczki ludzie -.-

10732745374541468291.png

Opublikowano

Plugin jest fajny jak już serwer rozkręcę to go dodam ;p (teraz nie przeszkadza mi bo dużo osób nie wchodzi i nie wychodzi)

Leci + +_+

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

ok, kod mniej więcej rozumiem tylko po co ArrayListy? Nie łatwiej było ustawić wiadomość na null a następnie odczekać BukkitScheduler-em i dopiero wyświetlić?

Opublikowano

ok, kod mniej więcej rozumiem tylko czemu ArrayListy? Nie łatwiej było ustawić wiadomość na null a następnie odczekać BukkitScheduler-em i dopiero wyświetlić?

Po co kombinować ;)

Stara dobra technika, nigdy nie zawodzi :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Po co kombinować ;)

Stara dobra technika, nigdy nie zawodzi :)

moim zdaniem to co ty zrobiłeś jest kombinowanie ale nie znam pełnego zastosowania BukkitScheduler-ów wiec pewnie sie myle ;)

Opublikowano

Takie pytanko, i w sumie refresh.

Mam bardzo fajny plugin na drop który napisałem, teraz dopisuje tylko by wszystko można było edytować z configu, wiadomosci, WSZYSTKO.

(Drop tylko surowcow typu diax,szmaragd,enderperla, typowe z serwerow gildie.) jest fortunka itp. Pytanko czy chcecie takie coś?

Plugin jest składnie rozpisany na kilka klas, wiec jest przejrzysty i wydajny, a linijek naprawę jest spooooroo, (Info dla typów co pierdolą,zaraz ze "ehhh, kilka linijek")

Ogólnie i tak pewnie wrzucę, bardzo zależy Mi na + i dobrej opinii na forum :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Trochę słabe, jest od tego plugin który bierze 10 % mniej ramu. Ale ok , przejdźmy do rzeczy. Skrypt działa poprawnie, jest dobrze wykonany lecz to nic nowego.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Trochę słabe, jest od tego plugin który bierze 10 % mniej ramu. Ale ok , przejdźmy do rzeczy. Skrypt działa poprawnie, jest dobrze wykonany lecz to nic nowego.

Zbyt duża ilość skryptów, powoduje dużą ilość błędów, więc... W tym przypadku lepszy był by skrypt, lecz lepiej, że na forum pojawił się takowy plugin, niż kilka linijek skryptu

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Coś tam niby jest. Staraj się nie chwalić projektami, gdyż szału nie ma, dupy nie urywa.

Nic nowego, kod średnio napisany, ale nie jest źle, ucz się dalej.

Pozdro, Koteł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...