Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane] Administratorem forum, Grafikiem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1388421395-U1063933.png

No siema.

Także ja jestem harnaś.

Jeżeli chodzi o grafike to jestem amatorem, moje prace są chujowe, ale do rzeczy.

Oczekuje skończonego projektu, albo takiego który jest w fazie końcowej.

Wynagrodzenie chyba jest wiadome, aczkolwiek można się dogadać zawsze.

Moje prace nie są na poziomie Zielska, Kurlza, Wrednej czy innych grafików po studiach, ba... są dość chujowe ^^

Nie wykonuje layoutów bo jeszcze tego nie potrafie

Mogę wykonać prezentacje, jakieś bajery do klienta, loga, sygnatury ewentualnie coś edytować i tak dalej.

Kilka prac

1388421621-U1063933.png

----

1629972.jpeg

1644301.jpeg

----

tu jeszcze jakies niedokonczone prace...

Również zajmuje się administracją forum i nie, moja wiedza nie ogranicza się do tworzenia działów czy dodania nowych rang, wiec jak coś moge też pomóc oczywiscie całkowicie za darmo.

kontakt:

gg 49423322

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

masz rację, zielsko się przy tobie chowa.. :) oczywiście polecam, profesjonalista.. ! :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Harnasia, wykonał kilka prac dla mnie i mojego znajomego.

Opublikowano

Nie polecam.

Koleś ma brak kultury oraz jego zachowanie jest na poziomie 10 latka oraz lubi wymyślać nie stworzone historie.

yt1f.png

Opublikowano

Nie polecam.

Koleś ma brak kultury oraz jego zachowanie jest na poziomie 10 latka oraz lubi wymyślać nie stworzone historie.

Przynajmniej nie jestem fałszywy... Poza tym każdy kto ze mną współpracował był zadowolony :)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Serdecznie polecam.

Jest bardzo dobrym grafikiem jeśli chodzi o prezentacje.

Również bardzo dobrze radzi sobie jako Admin forum, ogarnia wszystko i wgl.

Jeszcze raz polecam :)

Opublikowano

masz rację, zielsko się przy tobie chowa.. :) oczywiście polecam, profesjonalista.. ! :)

Prędzej harnaś się w zielsku chowa.

A tak serio to polecam, wszystko za darmo, wykonane starannie.

Opublikowano

Nie polecam.

Nie Polecam. Może i dobrze się z nim współpracuję (tego nie wiem) ale gdy będziecie do niego zacieszać lub coś to będzie potem pisał na forum że mu lizaliście dupe xD

Opublikowano

Nie Polecam. Może i dobrze się z nim współpracuję (tego nie wiem) ale gdy będziecie do niego zacieszać lub coś to będzie potem pisał na forum że mu lizaliście dupe xD

Zostań bajkopisarzem, bo takie głupoty pierdolisz, że idealnie by się nadawały do bajek dla dzieci.

Nie było ani razu takiej sytuacji, a jeżeli ową widziałeś to na pewno nie ze mną w roli głównej.

Tak wgl Gelerek, wczoraj jeszcze do mnie pisałeś o grafike dwulicowcu :DD

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Cześć, całkiem za darmo mógłbyś mi zrobić prezke do serwera ? ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

nowych rang, wiec jak coś moge też pomóc oczywiscie całkowicie za darmo. [/color][/b][/i][/center]

Tu pisze cos oinnego :D Ale okej, dz za info.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

nowych rang, wiec jak coś moge też pomóc oczywiscie całkowicie za darmo. [/color][/b][/i][/center]

Tu pisze cos oinnego :D Ale okej, dz za info.

Za darmo to jeżeli chodzi o forum, czytaj uważnie.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Zostań bajkopisarzem, bo takie głupoty pierdolisz, że idealnie by się nadawały do bajek dla dzieci.

Nie było ani razu takiej sytuacji, a jeżeli ową widziałeś to na pewno nie ze mną w roli głównej.

Tak wgl Gelerek, wczoraj jeszcze do mnie pisałeś o grafike dwulicowcu :DD

OK :D tylko mnie nie bij, a Ludzie patrzcie z kim chcecie pracować :D jak traktuje ludzi xD

Opublikowano

OK :D tylko mnie nie bij, a Ludzie patrzcie z kim chcecie pracować :D jak traktuje ludzi xD

No niech widzą, że nie pozwole sobie na niesłuszne oczernianie, zgaśnij i nie pisz mi tutaj bzdur.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...