Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] do Was :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie do Was, jako graczy Minecrafta:

1.Jaki jest najlepszy polski (lub spolszczony) plugin na gildie, prócz Factions. Fajnie byłoby gdyby posiadał też polskie komendy takie jak /gildia stwórz itp. na wersje 1.7.2 ;)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Kolego wyżej, jak się nie znasz to nie zabieraj głosu ;)

Skript działa na 1.7.2. Mam serwer na 1.7.2 i skrypt na działki, który działa na tej samej zasadzie, co UltimateClans. Spokojnie możesz używać UltimateClans na 1.7.2 ;)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

UltimateClans ma tylko jeden claim bez zmiany...Ja osobiście polecam Factions bo jest tak jakby kolebką wszystkich tylch pluginów na gildie.

On nie ma zadnych claimow tylko cuboidy mozna tez samemu napisac skrypt na powiekszanie cuboidow :)

Opublikowano

On nie ma zadnych claimow tylko cuboidy mozna tez samemu napisac skrypt na powiekszanie cuboidow :)

Ma claimy, nie poprawiaj innych jeśli nie wiesz na 100%.

@topic

Oprócz spolszczonego factions nie ma nic innego równie ciekawego, skrypty na gildie to można sobie w ... wsadzić, lepiej napisać plugin i mieć pewność, że nic się nie zepsuje, a ze skriptem to różnie bywa.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...