Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dot. sterowania

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to ze np na bolu trzymajac jeden klawisz atakujemy przeciwnika i jednoczesnie mozemy sie przemieszac w dowolna strone myszką, tak jakby atakowanie w ruchu, jednak z malymi przerwami. Jak zrobic takie cos bez bota? Jedyne co mi przychodzi na mysl to oczywiscie szybkie klikanie na wroga i w miejsce w które chcemy isc ale to raczej bezsensowe bo wymagałoby ogromnie szybkiej i precyzyjnej ręki. Może jakieś ustawienia czy cos?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy do końca zrozumiałem. Chodzi Ci o to, że zmienić ustawienia by poruszać się innym przyciskiem, a innym atakować? Żeby iść cały czas i po drodze atakować?
Moim zdaniem to kwestia treningu. Atakujesz raz, przechodzisz dalej, atakujesz, przechodzisz dalej. Zależy również jaką postacią grasz ;)

Wróciłem ;]

Opublikowano

no np vayne. Nie koniecznie o to. np wciskajac klawisz X zaczynam atakowac pierwszego lepszego wroga jednoczesnie moge poruszac się myszką, takie cos strasznie ulatwiloby gre gdy masz akcje 1vs1.

fjlw0o.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Wyszukaj na Yt lub gdziekolwiek "league of legends Orb walking", szybko wytłumacze np: masz prędkość ataku 1, twoja postać strzela w 0.2 sekundy i 0.8 sekundy stoi w miejscu, orb walk polega na strzeleniu i przemieszczeniu się o małą odlegość przez czas "przeładowania" broni twojego adc. Robi się to właśnie tak jak napisałeś, klikasz we wroga strzelasz i klikasz by się przemieścić i tak w kółko<- to jest dobre gdy obok niego są np: miniony, gdy jest czyste 1vs1 możesz robić X+LPM(gdziekolwiek), PPM(gdzieś za wroga którego gonisz lub za siebie gdy uciekasz, X+LPM i tak w kółko. Właśnie dlatego, że wymaga to ogromnego skilla bez BoL'a bardzo mało graczy to ogarnia.

Masz tu jakiś pierwszy lepszy filmik o tym: http://www.youtube.com/watch?v=Y-Evp8zST2A albo http://www.youtube.com/watch?v=QpvMc3EZ2xk.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...