Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P-Server- PrivatelyTale 3.2 Info

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ramach podziękowań za aktywną pomoc podczas wszystkich testów,

pragniemy wam wręczyć dostęp do nowej strony naszego serwera,

na której znajdziecie informacje najszybciej jak się da, w kolejności:

Strona>Facebook>MPCForum

http://privatelytale.ugu.pl/home.html

Strona wciąż jest w fazie tworzenia jednakże możecie znaleźć już na niej newsy

oraz specjalny czat, na którym możecie zadawać pytania i...czatować ze sobą :P

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kocham privy , i cieszę się że ktoś się tym zajał. @Edit Czy można ściągnąć już clienta? Bo gdy wchodze na download pokazuje się strona localhost

Opublikowano

a jakie beda raty serwa takie jak na nostale se 30 lvl i masz sp jakie chesz ? ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

a jakie beda raty serwa takie jak na nostale se 30 lvl i masz sp jakie chesz ? ;p

Server jest zrobiony max w 40 % , to jeszcze sobie poczekasz...

Ale prace w miare szybko idą

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

ale zaraz to jest nostale czy elsword ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ale zaraz to jest nostale czy elsword ?

Jak jest napisane w dziale Nostale więc pomyśl.

@Topic Mam nadzieje że serwer będzie w kwietniu albo najlepiej w połowie marca

Opublikowano

I może uwierzę, że zrobiłeś od początku swoje pliki serwerowe i znasz się na tym co robisz w tej chwili.

Śmiech .:) Przecież ten serwer nie ma sensu i nigdy przez ciebie powtarzam ciebie nie powstanie, osoby nie majace o tym zadnego pojęcia nie powinny się za to brać.

Opublikowano

Moi drodzy - słuszna uwaga. "Biorę się za coś, o czym nie mam zielonego pojęcia". Ale gdybym ja tego nie zrobił, to raczej nikt by tego nie zrobił, nieprawdaż? Ile jest polskich tych no 'gotowców'? Bo ja znam odpowiedź i mam nadzieje, że sami do niej dojdziecie. Co do kosztu plików - to nie jest raczej wasz interes. :)

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Dlatego jak to krael mówił nikt nie chce kupywać plików bo nie wie jak to się później pociągnie . Czy będzie wysyłał nowe update'y plików . Czy kupujesz tylko jedną wersje . A ta cena 350 euro to chyba zaduża... Bo to nawet nie są kompletne pliki tylko troche lepsze od waat . A te gotowce to i tak nie mają żadnego sensu bo i tak tam praktycznie nic niema .

nostaleh.png
Opublikowano

Co z downloadem,kiedy będzie można pograć? .. nigdzie nie ma zadnych informacji nawet na stronie..

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

안녕~~♥

Z góry przepraszam za brak jakichkolwiek informacji, ale aktualnie spędzam moje ferie, które jeszcze się nie zaczęły - w Korei Południowej :) Spędzam czas z naszymi koreańskimi kolegami i koleżankami, którzy również grają w NosTale, i niedość - mają odmienne zdania na temat serwerów. Jedni twierdzą - że prywatne serwery to może być doskonałe urozmaicenie spędzania czasu z przyjaciółmi - grając jeszcze łatwiej. Drudzy natomiast uważają, że prywatne serwery są nie potrzebne iż ich serwer jest już za prosty. Dziś mam lot powrotny i wrócę do was jak najszybciej.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na kiedy jest zapowiedziane oficjalne otwarcie serwera? Czy możemy dostać jakiś przedsmak tego, co tam się znajduje? Jakieś screeny, cokolwiek? Być może zachęci to większe grono graczy. Drugie pytanie jest takie, czy przewidujesz dodanie mikropłatności? Jakieś przedstawienie rat serwera, system ulepszeń i innych pierdół. Truję Ci dupsko z powodu mikroskopijnej ilości informacji na temat serwera. Mam nadzieję, że uda Ci się ten projekt. Życzę powodzenia :)!

1389652693-U623174.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co to za brednie...
Nie poddałem się bowiem tworzę dalej, własny gameserver z pomocą ekipy. A o pomocy tobie nie pamiętam

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

no brawo kuba ! :D z tego co mi sie wydaje to ty juz długi czas próbujesz priva postawić chyba jak padło 99nos zacząłeś , prawda?

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...