Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie 62-75 ile zajmie

janek5d96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Posiadam surke wp i moje pytanie brzmi ile godzin by mi zajeło expienie w v2 na duzym spocie z pelerynkami od 62lvl do 75 z piersiceniem expa tym na 1h i wogole lepiej w v2 czy moze v3 gdzie mi szybciej poleci? Jak w v3 to na jakim spocie dam rade jak w v2 ogarne big spota?

Opublikowano

Sam lvl dużo nam nie mówi.

Opisz swoje eq, staty, czy masz buffa, dopalacze, czy korzystasz z IS..

Jak na 62 to raczej nie ogarniesz biga, chyba, że masz wyje.. w kosmos eq.

Ze 2 tyg. musisz poświęcić na pewno, może więcej.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Sam lvl dużo nam nie mówi.

Opisz swoje eq, staty, czy masz buffa, dopalacze, czy korzystasz z IS..

Jak na 62 to raczej nie ogarniesz biga, chyba, że masz wyje.. w kosmos eq.

Ze 2 tyg. musisz poświęcić na pewno, może więcej.

Nie trzeba mieć wyeee... eq żeby biga ogarnąć, do tego wp...

Wypisz jaki masz ekwipunek, w v3 byś musiał latać na kilka spotów (ja np przy dropie robie rundy na 4) ale expić to się bardziej opłaca na bigu.

Ciężej będzie ze spotem, załatw jakiegoś kumpla do wybijania napków ;p

Jak się weźmiesz, 2x pd włożysz, is pd to i w 2dni

Powodzenia

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ja mysle ze tydzien na big spocie szybko exp leci do 70 lvla jakbys ogarnial oczywiscie muszi miec Eq+9 oraz Buffa

Od 70 do 75 lvla bedzie leka meczarnia...

Mysle jednak ze jak bedzie nie zbugowanyt spot 10 dni gora i bedzie 75 lvl...

Jesli pomoglem licze na like it

9598.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Po co mam wypisywac eq jak mowie ze daje rade na big spocie tylko chce wiedziec ile bede tam siedziec :) i czy v3 jest lepsze ale wypisze eq
-zbroja duchowa +9 5 bon 1,5kpz 5 do pz chyba i tam pierdulki
-fms sr 42 5% na przezywke kd +4 potwora i brak moze dzis zdecyduje sie na usuniecie i wlozenie kryta
-helm +8 zamkowy jak znajde ten na 60 lvl z blokiem to kupie ale poki co to jest git
-tarcza na 61+9
-bizu z pz lacznie mam ok. 14,5kpz
-wierzch 150deffa
-czarowane m7 3ku do m8 mam 4 zwoje egzo i zaraz skoncze misje co daje 3 rady putselnika moze dzis lub jutro to ogarne to bedzie m8 z lzami poki co daje ok 280-290 att nie pamietam dokladnie,,,,,strach m7 20% na moby,,,,i palec ktorego nie bede uzywal
-buff pomoc 28% blogo chyba tez jakos tak 28% zanim sie wybiore to pewnie do 30% dobije
-biolog no te 5 pamiatek mi zostało to moge nie zdazyc ale zalezy kiedy sie wybiore deffa i tak mam sporo
-roski 10x 40deff na 10 min ogarne lepsze jak te nie wystarcza 5x dlon kryta 20% na 10min i 5x dlon na przeszywke ok 70 zielonych potek wydaje mi sie ze to wszystko a i militar oczywiscie
wiem ze v1 to zerowe porownianie co do v2 ale jak expilem tam buffa to wgl potowac nie musialem
To wszystko chyba.
Przepraszam za błedy ale troche tego pisania było :D

i co do potek to mam jeszcze takie slabe roski na 3 min 12% kryt zawsze na 30 min expa beda :P

a i w duchowej kd +4 deff uchylki i przysp sorka ;>

Opublikowano

Po co mam wypisywac eq jak mowie ze daje rade na big spocie tylko chce wiedziec ile bede tam siedziec :) i czy v3 jest lepsze ale wypisze eq 

-zbroja duchowa +9 5 bon 1,5kpz 5 do pz chyba i tam pierdulki 

-fms sr 42 5% na przezywke kd +4 potwora i brak moze dzis zdecyduje sie na usuniecie i wlozenie kryta

-helm +8 zamkowy jak znajde ten na 60 lvl z blokiem to kupie ale poki co to jest git 

-tarcza na 61+9 

-bizu z pz lacznie mam ok. 14,5kpz

-wierzch 150deffa 

-czarowane m7 3ku do m8 mam 4 zwoje egzo i zaraz skoncze misje co daje 3 rady putselnika moze dzis lub jutro to ogarne to bedzie m8 z lzami poki co daje ok 280-290 att nie pamietam dokladnie,,,,,strach m7 20% na moby,,,,i palec ktorego nie bede uzywal 

-buff pomoc 28% blogo chyba tez jakos tak 28% zanim sie wybiore to pewnie do 30% dobije 

-biolog no te 5 pamiatek mi zostało to moge nie zdazyc ale zalezy kiedy sie wybiore deffa i tak mam sporo 

-roski 10x 40deff na 10 min ogarne lepsze jak te nie wystarcza 5x dlon kryta 20% na 10min i 5x dlon na przeszywke ok 70 zielonych potek wydaje mi sie ze to wszystko a i militar oczywiscie 

wiem ze v1 to zerowe porownianie co do v2 ale jak expilem tam buffa to wgl potowac nie musialem 

To wszystko chyba.

Przepraszam za błedy ale troche tego pisania było :D

i co do potek to mam jeszcze takie slabe roski na 3 min 12% kryt zawsze na 30 min expa beda :P

a i w duchowej kd +4 deff uchylki i przysp sorka ;>

Eq masz dobre, na big spocie 6 dni i masz 75 ;D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...