Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pirackie aplikacje Ios7 JB ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zainstalować pirackie aplikacje na iOS 7 jailbreak ? Ponieważ potrzebuje 2 aplikacje na które nie chce mi się wydawać 80€ (tak chodzi o nawigacje) która bd używał 6 razy na rok ;) a wiec jak to zaistalowac ponieważ posiadam plik instalacyjny który odczytuje iTunes .. Mogę ja przenieść na iPhone/iPada lecz ikonki aplikacji są szare i jak w nie kliknie to pisze instaluje i tak od 2 dni .. Co mam robić żeby to zaistalowac ? Ponieważ jailbreak używałem wcześniej tylko i wyłącznie do zdjęcia simlocka albo dostępu do plików systemowych ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Zainstaluj przez Cydia "AppSync" potem pobierz program iFunBox na komputer , uruchom go , podłącz telefon , w iFunBox kliknij "Zainstaluj aplikację" , wybierz aplikację którą chcesz zainstalować , poczekaj aż program skończy pracować i gotowe.

Opublikowano

Zainstaluj przez Cydia "AppSync" potem pobierz program iFunBox na komputer , uruchom go , podłącz telefon , w iFunBox kliknij "Zainstaluj aplikację" , wybierz aplikację którą chcesz zainstalować , poczekaj aż program skończy pracować i gotowe.

Nie ma appsync na ios7 :/ jakieś inne rady ?

@Edit:

Poradziłem sobie oraz znalazłem Sources który zawiera AppSync 7.0+ na forum zaraz pojawi się Tutorial jak to wszystko dodać itd ;)

Link do tutka : http://www.mpcforum.pl/topic/1119472-tutcydiahow-install-cracked-apps-on-ios7/

//close

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...