Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elite M

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam ... :D ...Wibiłem niedawno majora 2 no a co za tym idzie .. dostalem elite na perma i tak zauważyłem gość mi zwrócił uwage ze jak kogoś kickam .. nie potrzebnie pisze za co np ... bo moge dostac bana ... napisze mi ktos .. jak kickać , w ogole zasady tego elite .. bo nie chce stracic konta o takie gówno ;)

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Jak w tytule ustawisz np. no cqb no to masz prawo kicknąć, ale raczej nexon nie banuje za abuse, ciężko dowody przedstawić. A jak będziesz miał żółte, czerwone elite, to nikt nie będzie chciał z Tobą grać :P

Opublikowano

aa od czego zależą te kolory ??

albo od nadmiernej liczby kicków z votami na 'NO', albo jak się kończy coś takiego :D

co do zasad elitka,

- możesz kicknąć podczas rozgrywki 1 osobę bez poniesienia konsekwencji, nawet jeśli to będzie czysty abuse, nie możesz dostać za to bana

- w lobby przed startem następnej gry możesz kickać jak Ci się podoba, tylko tam limit jest jakiś bo dawniej go nie było:P

- jeśli w nazwie rooma napiszesz co jest zabronione, przykładowo grasz qr i w nazwie rooma napisane "No spec/no crusher" to możesz wywalić każdego speca i crushera jakiego tylko zobaczysz, a płaczków skierować do przeczytania nazwy rooma, jak również za takie coś bana nie możesz dostać, oczywiście nie radzę sobie grać crusherem albo specem na takich zasadach bo ban murowany :P

- jeśli ktoś Cię zreportuje za 'wspieranie hacka', glitchera itd (tzn. nie kickniesz chociaż oczywiste są dowody) to możliwy ban

- jeśli ktoś Cię wyzywa na roomie, teamkilluje etc, to czuj się wolny do kicku a obraźliwe słowa reportuj na forum ^^

- nadmierne blokowanie rooma jest traktowane również banikiem, ale to ma się tak samo jak do zwykłego moderatora..

Opublikowano

albo od nadmiernej liczby kicków z votami na 'NO', albo jak się kończy coś takiego :D

Ostatnio miałem Elite i przy kickowaniu mi pisało że mam nielimitowanie kickowanie, więc nie wiem jak to jest z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...