Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Textury pomocy !

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnałem textury oCd PVP przerobione przez jakiegoś gościa właśnie pod PVP. Wszystko ładnie natomiast ma animowane textury złoż np. gold ore etc i mam z nimi taki problem że widze texture 2x2 czarne i rozowe kwadraty. usunąłem animacje i nadala to samo. Proszę o pomoc mam optifine i mcpatcher ale nie pomagają. txt pod 1.6.4

Opublikowano

Tak zrobiłem... Nic nie daje

Grzebałeś w tych teksturkach? Może coś przez przypadek usunąłeś grzebiąc tam. Skoro wgrałeś czyste, to musi być wina Twojego komputera lub autora tego txt.

Zaleciałbym Ci jeszcze zaktualizować sterowniki.

Opublikowano

Inne textury normalnie działają a grzebiąc tam usunąłem tylko animacje i myślałem, że to pomoże jednak nic nie dało.

Opublikowano

Inne textury normalnie działają a grzebiąc tam usunąłem tylko animacje i myślałem, że to pomoże jednak nic nie dało.

Masz zaktualizowane sterowniki, o których pisałem?

Opublikowano

Tak sterowniki i java najnowsze

Niestety dalej nie potrafię Ci pomóc, ponieważ nie mam już pomysłów. Jeżeli nie sprawi Ci to problemu poczekaj aż twój laptop wróci z naprawy i na nim spróbuj. Jeżeli nie zadziała to wina txt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...