Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MMR

rybaryba123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chodzi o zakończenie sezonu.Sezon zakończyłem z Diamentem V aktualne moje MMR 1938 -- 1938+1200=3138/2=1569.

Czyli w przypadku jak przegram wszystkie gry które ustawiają mnie w odpowiednim miejscu najgorzej gdzie mogę wylądować.

I takie pytanko kolega coś mówił, że wystarczy mi jeden mecz i siedzę w platynie prawda?

Opublikowano

1. nie ma możliwości, żebyś znał swoje MMR

2. nie masz pewności, że tak będzie dzielone MMR jak napisałeś

3. nie powiemy Ci gdzie wylądujesz, bo nikt nie jest jasnowidzem

Opublikowano

Ta strona czyha na naiwniaków. Riot nie udostępnił nikomu systemu obliczania MMR więc takie strony podają liczby zupełnie dalekie od Twojego realnego MMR. Przegraj 5 pod rząd to zobaczysz jakie MMR pokaże Ci Twoja stronka.

#edit

Napisz do supportu angielskiego, zobacz co Ci odpiszą. Mi na starym koncie odpisali, że żadna stronka nie jest w stanie tego sprawdzić.

Odpisali mi również, że nie będzie resetu dywizji i dywizje zostają. Nie wiem czy powinniśmy się kłócić o to bo z różnych serwisów wypływają różne informacje.

#down

Ty

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie reset dywizji, ale z tego co mi wiadomo wystarczy jedna rozgrywka żeby cię przydzieliło do odpowiedniej ligi, niestety jasnowidzem nie jestem i nie mogę ci tego powiedzieć.

Patrząc na mechanizm tej strony ,,obliczającej mmr" działa ona tak że oblicza twoje pseudo mmr na podstawie twojej historii gier, jak wygrasz 10x to masz wyyyysoookie, a jak 10x lose to masz niskie.

@offtop

Kulka, fajnie ci w zielonym ^^

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...