Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf riven i nasusa?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riven ma mieć jeszcze więcej rzeczy znerfionych(było kilka tematów),myślę że wyjdzie wraz z S4 (w nowym patch'u).

Opublikowano

Oby nie znerfili Branda! ^^

A czemu mieliby nerfic?

Nareszcie bedzie znerfiona ta Riven, ona jest taka OP ze grac sie nie da jak ktos ogarnia, ja gram na midzie i jak jest na topie to ktos ja feeduje, jak chce sie mu pomoc i przyjdzie jungler/ja double/czasem triple... Trzeba dobre CC zeby ja zabic

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Niech nerfia tego op nasusa.

nerf na slow z 700 range na 500 czy tam 400? nie czuć

taka prawda ze nie wiadomo kiedy patch wyjdzie i nie sugeruj sie odpowiedziami "połowa stycznia bo tak wszyscy mówią"

­

Opublikowano

Oby nie znerfili Branda! ^^

A co mają nerfić w tym trashu?

Generalnie lekki nerf early dla Riven jest potrzebny, ale 10/30/50/70/90 z 30/55/80/105/130 to lekka przesada.

Najbardziej boli nią przelicznik 0.7>0.4

Niech nerfia tego op nasusa.

Slow do 40% mova i 30% aa wystarczałby, zasięg ten sam

Opublikowano

U Nasusa nie powinni nerfić zasięgu, a czas i wartość slowa. Riven, dobrze, że nerfią chociaż i tak silence i tyle po jej combo - oczywiście jakiś długi np Garen/Kassadin a nie Talona silence sekundowy czy krótszy.

Shyvana od zawsze była dobra tylko, że na LCSach nie grali. Prawdą jest, że jak taki xPeke czy Bjergsen zagra na jakimś turnieju Shyvaną na midzie lub Garenem na midzie to już fala fanów nadejdzie na normalach/rankedach.

Teraz "odkryli" Mundo, Shyvanę i w sumie Olafa (jeśli go nie zbanują to zawsze pickują), a w tym roku to ciekawe co wymyślą.

Opublikowano

U Nasusa nie powinni nerfić zasięgu, a czas i wartość slowa. Riven, dobrze, że nerfią chociaż i tak silence i tyle po jej combo - oczywiście jakiś długi np Garen/Kassadin a nie Talona silence sekundowy czy krótszy.

Shyvana od zawsze była dobra tylko, że na LCSach nie grali. Prawdą jest, że jak taki xPeke czy Bjergsen zagra na jakimś turnieju Shyvaną na midzie lub Garenem na midzie to już fala fanów nadejdzie na normalach/rankedach.

Teraz "odkryli" Mundo, Shyvanę i w sumie Olafa (jeśli go nie zbanują to zawsze pickują), a w tym roku to ciekawe co wymyślą.

Odkryli Mundo bo dostał całe drzewko defensywne na regeneracje życia co daje mu łatwą gre na topie.

Shyvana ciągle dostawał buffy (była dobra, zmienili jej pasywa, troche w R i E), i teraz zmienione E jest op, zadaje dużo obrażeń fizycznych jak i magicznych co daje cieżki wybór bruiserom co zrashować pierwsze, znaczy oczywiście MR się buduje :D.

Olaf po reworku grany z dnia na dzień coraz częściej.

Twoje xpeki itd. nie grają postacią bez powodu. Przecież logiczne jest że jak postać jest dobra to się ją pickuje...

Opublikowano

Jak dla mnie przydał by się troche balans na mundo.. przegięty jest po zmienionych masterkach, i shyv oczywiście też :P

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nerf nasusa? usuńcie mu stackowanie na Q to jedyny nerf jaki może na niego zadziałać :>

To może najlepiej usunąć od razu Nasusa ? Przecież o to chyba w tej postaci chodzi prawda ?

@Topic

Nic nie jest wiadome jakie dokładnie zmiany będą w kolejny patchu..

Opublikowano

Może nie zabierać ale trochę znerfić te zjebane q nasusa by sie przydało jak sie skubaniec dobrze nastakuje to pól hapsów ci na jedno q zajebie

Opublikowano

Buff riven bardzo zaboli to fakt, wielka szkoda :( Czekać tylko, aż znowu Kha Zixa znerfią, bo przecież obecnie jest top 1 najczęściej pickowaną postacią :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...