Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Nowość!][1.7.2][1000slotów][No-Prem][No-Wl]Priority-Server[24/7][Administracja 18+]

stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Priority-Server

Witajcie, od razu na wstępie mówię, że Zapowiedź będzie zmieniona na bardziej przejrzystą oraz oczywiście zostaną dodane elementy Graficzne.

O co chodzi w naszym projekcie?

Głównym celem naszego serwera będą 2 języki - Polski i Angielski, a co się z tym wiąże planujemy stworzyć serwer dla graczy Zagranicznych jak i pochodzących z Polski. Stosujemy zasady poprawnej Polszczyzny, oraz staramy się ułatwić grę dla was Polaków jak i Anglików. Wszystkie rangi tworzymy z starannością, staramy się wyeliminować bugi/ błędy, wprowadzić dodatki których nie znajdziecie na żadnym serwerze.

Co oferujemy?

Główną rzeczą jaką wam zaoferujemy to dobra zabawa, miła atmosfera panująca na serwerze, administracja która cały czas pilnuje serwera, 1000 slotów! (Tak! Nasza maszyna tyle wytrzyma!), rozrywkę na kilkadziesiąt godzin.

Chcemy wprowadzić do gry również Questy u NPC, unikalną mapę, porozrzucane skrzynki po mapie, przy starcie serwera exp zwiększony o 0,5% (Nie chcemy żeby było za łatwo).

Nasza ekipa tworzyła już kilka serwerów a co się z tym wiąże mamy duże doświadczenie w tym co robimy, staramy się aby gra była na jak najwyższym poziomie.

Średni wiek naszej administracji przekracza 18 lat, na dole wypiszę wiek wszystkich Administratorów

1. Właściciel - 18 lat
  2. Administratorka - 18 lat
  3. Administrator - 15 lat
  4. Moderatorzy - 15/16 lat

Kiedy start?

Nasz serwer planujemy odpalić jak najszybciej. Chcemy aby wszystko było dopracowane na sam start serwera. Postaramy się aby serwer nie był jedynie robiony pod walkę, ale też pod np. Parkoury z nagrodami, spleefy, strzelanie do celu, eventy OX. Z czasem oczywiście nasza ekipa się powiększy o nowych Techników, skrypterów, moderatorów. Serwer będzie rozwijał się razem z graczami.

Planowany Start - Nieznany.

Tematyka serwera - Sv+Frakcje (Znana tematyka, ale postaramy się dodać nowości)

Zachęcam wszystkich Użytkowników do wypowiadania się w temacie.

Opublikowano

Czekam na start :D Chętnie pogram na serwerze pomimo, że jest dużo Survival+Gildie. Mam nadzieje, że wasz będzie wyjątkowy :P

+

sseekj.jpg

Opublikowano

Czekam na start :D Chętnie pogram na serwerze pomimo, że jest dużo Survival+Gildie. Mam nadzieje, że wasz będzie wyjątkowy :P

+

Chcielibyśmy sprawić aby gracze cieszyli się grą mieszając graczy zagranicznych z polskimi, to jest główny cel naszego serwera. O ile się nie mylę jest to pierwszy taki serwer wykonany przez tak zgraną ekipę. Postaram się już dzisiaj wstawić ssy z serwera, np rangi jakie są dostępne i je cały czas edytujemy.

Opublikowano

Jezeli będą nowe rzeczy jak mapa która generuje lepsze rzeczy niż normalnie jak np. latające wyspy itp. to zagram :) Bo takiego serva od dawna szukam :)

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Jezeli będą nowe rzeczy jak mapa która generuje lepsze rzeczy niż normalnie jak np. latające wyspy itp. to zagram :) Bo takiego serva od dawna szukam :)

Postaramy się to dodać, lecz to nie teraz. Aktualnie tematem przewodnim serwera będzie średniowiecze, później coś innego, później coś innego i na końcu teraźniejszość, gdzie serwer będzie na modach (Za jakieś 2-3 lata). To wy gracze tworzycie serwer dlatego staramy się wysłuchać was wszystkich. Tak jak już mówiłem - Dodamy latające wyspy gdy przyjdzie na to pora.

Opublikowano

niby fajne ale niema opisu wogule serwera,jest tylko tak napisane ładnie skrupulatnie żeby wszycy myśleli że administracja ma doświadczenie i są starsi,ja mam serwer na 60 slot i gra cały czas 60,chodzi po prostu o dobra zabawe a nie zajmowanie się żeby serwer był dla anglików

Opublikowano

Zapowiada się fajnie zobaczymy jak będzie

Zobaczysz jak serwer będzie odpalony.

niby fajne ale niema opisu wogule serwera,jest tylko tak napisane ładnie skrupulatnie żeby wszycy myśleli że administracja ma doświadczenie i są starsi,ja mam serwer na 60 slot i gra cały czas 60,chodzi po prostu o dobra zabawe a nie zajmowanie się żeby serwer był dla anglików

Rozumiem, że Pana to boli iż posiadamy większe doświadczenie niż Pan. Ps. Pisze się "w ogóle"

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada grałem na 2wu języcznym serwerze ale zawsze było tak ,ze wychodził z tego tylko jedeo języczny ^^ zobaczymy tutaj jak wyjdzie bo może być ciekawie :) a co do prezentacji to ktoś tu pisał ,ze słaba ale jest napsane u góry ,ze ( ,,Witajcie, od razu na wstępie mówię, że Zapowiedź będzie zmieniona na bardziej przejrzystą oraz oczywiście zostaną dodane elementy Graficzne.'') więc pewnie tak będzie mnie i tak już przekonała ta prezentacja i pomysł więc napewno zagram i życzę powodzenia

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada grałem na 2wu języcznym serwerze ale zawsze było tak ,ze wychodził z tego tylko jedeo języczny ^^ zobaczymy tutaj jak wyjdzie bo może być ciekawie :) a co do prezentacji to ktoś tu pisał ,ze słaba ale jest napsane u góry ,ze ( ,,Witajcie, od razu na wstępie mówię, że Zapowiedź będzie zmieniona na bardziej przejrzystą oraz oczywiście zostaną dodane elementy Graficzne.'') więc pewnie tak będzie mnie i tak już przekonała ta prezentacja i pomysł więc napewno zagram i życzę powodzenia

Dziękujemy za dobrą opinię, obyś się nie pomylił, będziemy starać się stworzyć serwer dla wszystkich.

Ps.

Poszukujemy budowniczych serwera! Kontakt Skype : Stasio889 lub na Prywatnej wiadomości, od razu proszę wysyłać budowle wykonane przez was (Screen-Shoty)

Opublikowano

Nie polecam serwera, Administrator nie ogarnia pluginów, oszukał adminów nie dał dostępu do konsoli / ftp .

Taki serwer nie może wypalić, zero wkładu od tej osoby.

Opublikowano

Zapraszam do komentowania. Może macie pomysł na jakiś spawn? Konkretny budynek, bo my nie możemy dojść do porozumienia z administracją, myślimy nad wielkim budynkiem a raczej tak jakby domem. Co wy na taki pomysł?

Opublikowano

Ja mógłbym wam pomóc tylko że mikro m się zepsuło i tylko mógłbym was słuchać a nic nie mówić :/

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...