Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszenia polowe

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam sie nad ulepszami, bo jak je biore, np "grenadier" to nie otrzymuje odrazu np. więcej amunicji, wiecej ladunków wybuchowych itp, tylko po czasie jak gram to u góry wyskakuje np +rakiety czy coś. Na czym to polega?

Opublikowano

Na zdobywaniu ptk. ale i tak jak ktoś Cię zabiję musisz od nowa to nabijać. Np za fraga dostaniesz pierwszy bonus, ktoś Cię dednie to od nowa. :)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Ale dostajesz to za punkty drużynowe czyli np. ktoś się za tobą zrespi dostajesz 25 pkt i pasek się ładuje i tak samo z asystami - jednak zauważyłem że nie na wszystkich serwerach to działa bo czasami mimo że ktoś się na mnie zrespił pasek nawet się nie ruszył. Jeśli chodzi o utratę tych perków, paska to tracisz wszytko wtedy kiedy cała twoją drużyna padnie - zaznaczam drużyna a nie zespół.

Opublikowano

Ale dostajesz to za punkty drużynowe czyli np. ktoś się za tobą zrespi dostajesz 25 pkt i pasek się ładuje i tak samo z asystami - jednak zauważyłem że nie na wszystkich serwerach to działa bo czasami mimo że ktoś się na mnie zrespił pasek nawet się nie ruszył. Jeśli chodzi o utratę tych perków, paska to tracisz wszytko wtedy kiedy cała twoją drużyna padnie - zaznaczam drużyna a nie zespół.

Gdzie Ty wgl widzisz ten pasek?

U mnie nic takiego nie ma, za całą moją grę, może z 4 razy wyskoczył mi bonus na zielono, w bf3 było to lepiej rozwiązane.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Pasek masz przy mapie nad członkami drużyny nie będziesz go miał jeśli nie jesteś w drużynie lub jesteś sam w drużynie.

Czy ja wiem czy w BF3 było lepiej moim zdaniem to rozwiązanie jest lepsze ponieważ w BF3 często było tak że w 4 osobowej drużynie wszyscy mieli te same perki albo ktoś dla kogo nie starczyło już miejsca w drużynie miał tylko 1 perk a tu jesteś jakby zdany na siebie i jeśli zapracujesz to otrzymasz te perki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...