Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmienie ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dawno nie grałem w Diablo i chce się dowiedzieć jakie są teraz sposoby na farmieni golda, legend itp ;p może jest coś innego ? :D

słyszałem coś o Auction Tycoon, ale nie wiem co to jest ? Może ukryte lvle na inferno są dobre ?? ;p

Opublikowano

Farmienie jest mało opłacalne. Jedynie jak można się dorobić spoooorej ilości golda to AH. Szansa około 1/20000, że trafi Ci się wartościowy przedmiot. Ale najlepiej robić Pola Niedoli i Krypte, dobre Alz'y i ok. 3-4 legend /h

Opublikowano

Idziesz z kumplami do 2 aktu na zapomniane piaski (Czy jak to tam się nazywało). Ktoś puluje wszystkie wszystkie stwory z mapy i jak już to zrobi to wiadomo co dalej. Oczywiście na inferno i mp na jakim dajecie rade.

Opublikowano

Farmienie obecnie to strata czasu, niedlugo wyjdzie loot 2.0 i namiesza z itemkami. Teraz kazdy skupia sie na wbijaniu paragonow :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Krypta + pola niedoli + kotlina lamentów + północne wyżyny + południowe wyżyny

Zbierasz wszystko w grupy, wbija team, rozwalacie wszystkie moby.

W jeden taki run zdobywasz od 70 do 100 kk expa, ponad 1kk golda, oraz minimum 2-3 legendy (mój rekord to 12).

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Farmienie obecnie to strata czasu, niedlugo wyjdzie loot 2.0 i namiesza z itemkami. Teraz kazdy skupia sie na wbijaniu paragonow :)

Chyba jednak farmienie teraz ma wiekszy ses niz paragon z jednej prostej przyczyny - to co wyfarmisz do czasu RoSa mozesz sprzedac a paragonem mozna sie zajac jak drop bedzie na wlasny użytek.

Gdzie farmić ? obecnie akc1 jak wiekszosc Ci poleca. Ja robie posiadlosc leorka+butwiejacy las (nefalemy) potem kotlina lamentu+pola i tak do czasu az sie pożygam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od patcha 2.0 drop jest wyśmienity. Legendy dropią nawet z normalnych mobów na poziomie wysokim lub wyżej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...